В інтернеті оприлюднено нові докази вторгнення російської військової техніки на Донбас (відео)

23:28 4 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bellingcat.com

На ресурсі «bellingcat.com» розміщено відео й знімки, які засвідчують присутність у Луганську російських БПМ-97, котрих немає на озброєнні Збройних Сил України.


Відео: Lugansk Today

Інтернет-видання «Українська правда» передає сьогодні, 4 січня, в повідомленні «У мережі з'явилися докази перебування військової техніки РФ на окупованому Донбасі»

«На території Донбасу, окупованому проросійськими бойовиками, присутня зброя, яка є лише на озброєнні у РФ. Це випливає з фото та відео, розміщених у мережі, які свідчать про перебування на території, зокрема, Луганська російського озброєння. 

Так, на ресурсі «bellingcat.com» розміщено знімки, що засвідчують: у Луганську присутні російські КамАЗи-43269 «Выстрел» (БПМ-97), яких немає на озброєнні українських військових.  31 грудня у мережі з'явилося відео, в якому фігурує дана техніка. 

Пізніше були оприлюднені фото цих БПМ-97, що засвідчили місцеперебування техніки – м. Луганськ: користувач, який розмістив фото БПМ-97 @murderotica_ – встановив місцезнаходження авто. Невеликі деталі також відповідають місцю перебування техніки – наприклад, знаки на стовпі між структурами. 

«Виходячи з цього та інших деталей видається, що БПМ-97 може бути розташований у Луганську, відповідно до геолокації @murderotica_ та враховуючи, що Україна не має цього транспорту на озброєнні. Цілком ймовірно, що це російський військовий автомобіль і Росія надає військову техніку озброєним формуванням всередині України», БПМ-97 зазначає видання».

Про це повідомляє в неділю Інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на ресурс «bellingcat.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів