Повідомлення про замінування найбільшого у Львові торгово-розважального центру не підтвердилося

21:48 5 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 5 січня, було евакуйовано близько 15 тисяч відвідувачів та 470 працівників ТЦ «King Cross Leopolis».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 5 січня, що повідомлення про замінування в понеділок торгово-розважального центру «King Cross Leopolis»не підтвердилося. У повідомленні також конкретизують:

«Близько 19.00 правоохоронці завершили обстеження приміщення ТЦ «King Cross Leopolis», превіряючи повідомлення про його замінування. Інформація про замінування не підтвердилась.

Вибухотехніки та усі необхідні служби проводили обстеження приміщення торгового центру приблизно п’ять годин. Було евакуйовано близько 15 тисяч відвідувачів та 470 працівників торгового центру. Це вже втретє протягом останнього часу працівники міліції перевіряли неправдиве повідомлення про замінування ТЦ «King Cross Leopolis».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні, 5 січня, близько 14:00 на оперативний номер «102» зателефонував чоловік, котрий не представився й повідомив, що найбільший торгово-розважальний центр Львова заміновано.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів