На Донбасі загинули внаслідок ДТП 12 бійців батальйону Нацгвардії імені Сергія Кульчицького (оновлено)

22:38 5 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Громадське телебачення»

Як повідомили в понеділок у прес-службі Національної гвардії України, 5 грудня під час здійснення ротації добровольців і військовослужбовців за контрактом НГУ в зоні проведення АТО з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів «КрАЗ» та автобуса «Богдан».

«У зоні проведення Антитерористичної операції сталася аварія. Як повідомили «Громадському телебаченню», загинули декілька бійців батальйону імені Кульчицького (добровольча військова частина Національної гвардії України, сформована з членів Самооборони Майдану, найменована на честь Героя України, генерал-майора Сергія Кульчицького. – «ЩЛ»), які їхали на ротацію. Також є поранені. Однак точна кількість стане відома пізніше. Наразі поранених повезли до лікарні у Артемівську. Є важкопоранені, які потребують донорської крові», – інформує сьогодні, 5 січня, «Громадське телебачення».

Натомість у прес-службі Національної гвардії України повідомили в понеділок: «5 грудня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів «КрАЗ» та автобусу «Богдан». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди є загиблі та травмовані військовослужбовці. На місці події працюють працівники ДАІ та слідчо-оперативна група МВС України. Приймаються вичерпні міри по наданню медичної допомоги та евакуації потерпілих до медичних закладів. Деталі та обставини встановлюються».

Тим часом телеканал «Espreso.tv» повідомив увечері 5 січня: «Як стало відомо, в аварії загинули 12 бійців. Ще 18 поранені. Найближчим часом поранених, яких можна транспортувати, перевезуть до Харківського госпиталю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів