Львів’ян закликають святкувати без салютів, феєрверків і піротехнічних засобів

09:44 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: u74.ru

Як нагадали у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ще в липні сесія міськради прийняла ухвалу № 3706 від 31.07.2014 «Про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів».

У прес-службі ЛМР нагадали у вівторок «Щоденному Львову»: «Ще в липні сесія міськради прийняла ухвалу № 3706 від 31.07.2014 «Про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів». У повідомленні також зазначають:

«Мерія нагадує, що у зв’язку з проведенням антитерористичної операції на Сході України, у результаті якої гинуть українці, та подіями в країні, які загрожують національним інтересам держави та суспільства, у м. Львові заборонено використовувати салюти, феєрверки та піротехнічні засоби під час проведення масових заходів. Тож управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення просить не використовувати ці засоби під час різдвяних святкувань.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький також нагадує:

«Ще в липні сесія Львівської міської ради прийняла ухвалу № 3706 від 31.07.2014 «Про тимчасову заборону використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час проведення масових заходів». Цього ж принципу дотримуються всі міста України. В країні йде війна, і нам нема що святкувати.

До того ж, на відпочинок приїхали наші герої із зони АТО, які по-іншому сприймають гучний шумовий ефект, що виникає від піротехнічних засобів. Тож ми категорично просимо мешканців і гостей міста утриматися від використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів під час святкувань для спокою воїнів і, звісно, безпеки людей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів