Новини Львова (cтор. 7601)

Фото для новини

17:35 25 листопада 2014 р.

У Львові підготували для патріотів України кишеньковий молитовник

Видання поширюватимуть серед учасників АТО, окрім того, кожен охочий безплатно зможе отримати книжечку у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла для своїх близьких.

Культура

Фото для новини

17:24 25 листопада 2014 р.

На Львівщині мобілізовано більше семи тисяч військовозобов’язаних, – ЛОДА

Очільник облдержадміністрації Юрій Турянський повідомив у вівторок, звітуючи про 100 днів на посаді голови ЛОДА: «Всього через військові комісаріати області мобілізовано більше семи тисяч військовозобов’язаних та поставлено 350 одиниць техніки».

Політика

Фото для новини

14:18 25 листопада 2014 р.

Потребує допомоги старший лейтенант 24-ї Залізної бригади з Львівщини, який вивів з оточення сотні вояків

Як повідомили у вівторок в обласному військкоматі, всі небайдужі до долі захисника України можуть долучитись до його лікування, звернувшись до батьків офіцера.

Медицина

Фото для новини

13:44 25 листопада 2014 р.

На Луганщину вдерлися ще п’ять колон російської військової техніки, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Минулої доби через пункт пропуску «Ізварине» у напрямі до м. Луганськ зафіксовано рух п’яти колон техніки загальною чисельністю близько 80 одиниць».

Політика

Фото для новини

12:39 25 листопада 2014 р.

На Донбасі воюють до 10-ти тисяч російських окупантів і до 25-ти тисяч найманців, – речник АТО

Спікер антитерористичної операції Владислав Селезньов пояснив у вівторок: «Якщо я оприлюдню ту цифру, яку знають наші розвідники, це дозволить стороні противника добре розуміти, наскільки ми обізнані про стан справ».

Політика

Фото для новини

12:24 25 листопада 2014 р.

Львівська міська рада оголосила відбір ідей стосовно вшанування пам’яті Героїв Майдану

Як запевнили у вівторок «Щоденний Львів» у прес-службі ЛМР, на її сайті будуть оприлюднені, а також виставлені для громадського огляду в одному із виставкових залів міста всі ідеї стосовно вшанування пам’яті Героїв Майдану

Політика

Фото для новини

11:53 25 листопада 2014 р.

Сьогодні й завтра у Львові прощатимуться з двома полеглими воїнами

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, о 12.00 до церкви святої Анни на вулиці Городоцькій, 32 привезуть тіло добровольця батальйону «ОУН» Андрія Юрги, о 13.00 у храм Свв. Володимира і Ольги на вулиці Симоненка, 5 – Андрія Лучечка з 24-ї механізованої бригади.

Ситуації

Фото для новини

11:38 25 листопада 2014 р.

Біля пам’ятника королю Данилу у Львові о 17.00-19.00 знову збиратимуть допомогу воїнам на передовій

Волонтер Громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» про актуальні потреби фронтовиків.

Ситуації

Фото для новини

10:55 25 листопада 2014 р.

Волонтери передали військовослужбовцям батальйону «Айдар» допомогу від львів’ян

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у вівторок: «Передали 10 комплектів зимової форми військовослужбовцям батальйону «Айдар», які зараз знаходяться на передовій у місті Щастя».

Ситуації

Фото для новини

10:50 25 листопада 2014 р.

Львівське міське управління міліції застерігає уболівальників від порушення громадського порядку

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, начальник міського управління міліції, полковник міліції Сергій Зюбаненко, попередив: «Сучасні методи документування і фіксації дозволяють нам встановлювати усіх осіб, які порушували громадський порядок на стадіоні».

Ситуації