На Львівщині загинув під колесами потягу десантник 95-ї бригади (відео)

12:28 14 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Володимира Листуху ховатимуть вдома на Чернігівщині як героя – з усіма військовими почестями та салютом на його честь – не зважаючи на те, що він загинув не в зоні АТО.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Інтернет-видання «Чернiгiвщина: події і коментарі» інформує сьогодні, 14 січня, в повідомленні «На Львівщині під колесами потягу загинув десантник з Чернігівщини»:

«На Львівщині, під колесами потягу загинув десантник Володимир Листуха з Чернігівщини. Слідчі поки що розглядають цей випадок як нещасний. Проте, для рідних і досі залишається загадкою чому солдат рухався вздовж колії і не реагував на попереджувальні сигнали.

Десантника ховатимуть вдома як героя – з усіма військовими почестями та салютом на його честь – не зважаючи на те, що він загинув не у зоні АТО. Володимир Листуха пішов до військкомату добровольцем. Проходив строкову у 95-й (Житомирській окремій аеромобільній. – «ЩЛ» бригаді».

Про це розповіли в середу в інтернет-видання «Чернiгiвщина: події і коментарі» з посиланням на відеосюжет «Телевізійної служби новин» каналу «1+1», яка інформувала вчора в повідомленні «Десантник, що пройшов Донбас, загинув під колесами потяга на Львівщині»:

«27-річного десантника із Чернігівщини ховатимуть вдома з усіма військовими почестями. Рідні загиблого кажуть, що після повернення із зони АТО хлопець втратив сон. Психологи впевнені, що боєць потребував термінової психологічної реабілітації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів