За репресії проти майданівців звільнено 16-х автоінспекторів Львівщини, – МВС

12:50 14 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/Nodari Tsirikashvili

Як повідомили в прес-службі міністерства внутрішніх справ, у ньому вказали на двері 102 інспекторам ДАІ, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану.

Як повідомили в прес-службі міністерства внутрішніх справ, у ньому вказали на двері 102 інспекторам ДАІ, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану. У повідомленні також конкретизують:

«Таке рішення глава МВС прийняв після проведення ряду перевірок та на підставі Закону України «Про очищення влади». Тим часом 19 січня будуть оголошені правила та початок набору на навчання та стажування в нову патрульну службу, яка прийде на зміну ДАІ.

Арсен Аваков заявив, що з ОВС звільнено 102 інспекторів ДАІ, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану. Зокрема, у Києві звільнені 42 співробітники ДАІ, у Львівській області – 16, у Київській – 11, Житомирській – дев’ятеро, Хмельницькій – семоро, Харківській – п’ятеро, Полтавській – четверо, Дніпропетровській – троє, у Кіровоградській та Херсонській – по двоє, в Івано-Франківській – одного інспектора ДАІ.

Арсен Аваков підкреслив: «Повторюся, будуть ще суди в цьому зв'язку. І з нашою обвинувальною позицією, і проти нас. Такий процес. Але! Якщо правове рішення для здійснення справедливості, в нашій непростій системі не виходить швидким, то попереду повинно випливати, підкріплене повноваженнями – рішення совісті. Це таке рішення. І, на жаль, не останнє як в системі ДАІ, так і в системі МВС в цілому».

Він також додав, що в понеділок 19 січня будуть оголошені правила та початок набору на навчання та стажування в нову патрульну службу, яка прийде на зміну ДАІ. Цей процес розпочнеться у Києві, а далі пройде у всіх регіонах держави».

Про це повідомляється на сайті прес-служби МВС України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів