До Львова повернулися близько 500 десантників 80-ї аеромобільної бригади (відео, оновлено)

10:52 14 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили у середу в прес-службі облдержадміністрації, ввечері, 13 січня, біля КПП частини на вулиці Стрийській близько 500 бійців-десантників 80-ї аеромобільної бригади, які 150 днів мужньо обороняли східні кордони нашої держави від російських окупантів чекали близько двох тисяч родичів.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-службі облдержадміністрації повідомили у середу: «Ввечері, 13 січня, додому із зони АТО повернулися близько 500 бійців-десантників 80-ї аеромобільної бригади, які 150 днів мужньо обороняли східні кордони нашої держави від російських окупантів. Біля КПП частини на вулиці Стрийській героїв чекали близько двох тисяч родичів. Вони принесли з собою квіти, прапори і власноруч виготовлені плакати з привітаннями. Автобуси з бійцями зустрічали оплесками та вигуками «Герої»!».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»  інформує в сюжеті «З Донбасу до Львова повернулось 400 десантників»: «Три місяці вони виконували завдання на Луганщині, у місті Щастя. У запеклих боях військовослужбовці втратили одного побратима, шестеро поранені. За словами бійців, зараз ворог активізувався».

Своєю чергою, агенція «РБК-Україна» інформує в повідомленні «До Львова на ротацію повернулися понад 400 бійців АТО»:

«Понад 400 десантників із 80-ї окремої аеромобільної бригади, що дислокується у Львові, повернулися із зони антитерористичної операції на Донбасі пізно ввечері 13 грудня. Як розповів керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, бійці на сході перебували з кінця серпня.

«Відбулася заміна особового складу військовослужбовців, які перебувають на передніх рубежах. Вони матимуть від двох тижнів відпустки, в залежності від категорії військовослужбовців», – підкреслив Поронюк. За його словами, після відпустки військовослужбовці проходитимуть бойове злагодження і отримають нове майно та техніку».

Про це повідомляється в середу на сайті інформаційної агенції «РБК-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів