Новини Львова (cтор. 7603)

Фото для новини

14:39 24 листопада 2014 р.

Громаді Львова повернуть 0,86 гектара землі на вулиці Городоцькій вартістю 9,7 млн. грн

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, господарським судом задоволено позов про витребування із незаконного користування приватного підприємства земельної ділянки.

Економіка

Фото для новини

14:00 24 листопада 2014 р.

Волонтери передали військовослужбовцям 80-ї й 24-ї бригад на передовій УАЗ та іншу допомогу від львів’ян

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок, що нашим землякам доставили також продукти, засоби гігієни й різні приємні подарунки.

Ситуації

Фото для новини

13:26 24 листопада 2014 р.

Рашисти продовжують на Донбасі спроби розширення підконтрольних їм територій, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «У всіх випадках вияву позицій ворожої артилерії чи живої сили українські військові завдавали ударів у відповідь».

Політика

Фото для новини

13:10 24 листопада 2014 р.

У Львові цього року стягнули з розміщувачів рекламних оголошень у недозволених місцях майже 20 тисяч грн

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з початку 2014 року працівники відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» склали 81 протокол за фактом несанкціонованого розклеювання рекламних оголошень.

Ситуації

Фото для новини

12:42 24 листопада 2014 р.

Львів’ян закликають долучитися до спорудження пам’ятника першому українському авіатору Мацієвичу

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, організатори спорудження у селі Олександрівка на Кіровоградщині пам’ятника першому українському авіатору та одному зі засновників Української революційної партії закликають фінансово долучитися до цієї справи.

Історія

Фото для новини

11:43 24 листопада 2014 р.

Львів’ян запрошують долучатися до Всеукраїнської благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде!»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, МГО «Академія Української Молоді» вже чотирнадцятий рік поспіль проводитиме спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами міста Всеукраїнську благочинну акцію «Миколай про Тебе не забуде!».

Культура

Фото для новини

11:30 24 листопада 2014 р.

Голова СБУ анонсував, що відсьогодні розпочнеться її «люстраційна» перевірка

Керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко пообіцяв, що, «у зв’язку із ухваленням закону «Про очищення влади» у СБУ з 24 листопада починається вже додаткова перевірка – так звана «люстраційна».

Політика

Фото для новини

11:20 24 листопада 2014 р.

25 листопада у Львові вшанують пам’ять оунівців, розстріляних нацистами

Як повідомили в понеділок в прес-службі обласної ради, завтра на Кортумовій горі пройдуть заходи зі вшанування пам’яті членів ОУН, розстріляних нацистами у листопаді 1942 року.

Історія

Фото для новини

11:00 24 листопада 2014 р.

У Львові розширено перелік учасників бойових дій УПА

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на сесії ЛМР прийнято зміни до її ухвали №2286 від 11.04.2014 року «Про статус і соціальний захист ветеранів Української повстанської армії.

Історія

Фото для новини

10:40 24 листопада 2014 р.

На Львівщині засуджено чотирьох медекспертів – вимагали гроші за встановлення групи інвалідності

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Сокалі позбавлено волі посадовців обласного центру медико-соціальної експертизи та Червоноградської центральної міської лікарні.

Кримінал

Фото для новини

10:24 24 листопада 2014 р.

На автодорозі «Київ-Чоп» загинули внаслідок ДТП львів’янин і водії з Дніпропетровська й Рівненщини

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, на об’їзній селища міського типу Новий Яричів трапилася дорожня-транспортна подія.

Ситуації

Фото для новини

10:12 24 листопада 2014 р.

У Львові спростили звільнення учасників АТО й членів їх сімей від сплати за послуги з утримання житла

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, виконкомом ЛМР прийнято зміни до Положення про порядок звільнення цих осіб від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій незалежно від форми власності житлового фонду.

Ситуації