Новини Львова (cтор. 7605)

Фото для новини

13:46 22 листопада 2014 р.

Наші військові влучними атаками у відповідь знищують вогневі точки терористів, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що з території Росії здійснено артилерійський обстріл по підрозділам Збройних Сил України й укотре зафіксовано перекидання колон військової техніки з РФ на Луганському напрямі.

Політика

Фото для новини

12:54 22 листопада 2014 р.

Рашисти розповсюджують в Україні фальшиві гривні, – активіст (відео)

Лідер Громадського об'днання «Права справа» Дмитро Снєгирьов стверджує – його інформація про те, що бойовики будуть налагоджувати під керівництвом російських кураторів друк фальшивих гривень, підтвердилася.

Кримінал

Фото для новини

12:15 22 листопада 2014 р.

Десантники 80-ї аеромобільної бригади подякували учням львівської школи №85 за допомогу

Волонтер спільноти «Допоможи фронту» Ігор Мазепа повідомив у суботу: «Віталік (солдат-гранатометник) і Віктор (розвідник), 80-ка, учасники АТО в боях під луганським аеропортом, відвідали школу №85 на вулиці Василя Симоненка й подякували дітям за допомогу для солдатів, за теплі речі, сухофрукти, продукти».

Ситуації

Фото для новини

12:00 22 листопада 2014 р.

На Донбас вдерлася з Росії колона військової техніки, яка прямує до Луганська (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «За даними штабу Антитерористичної операції, за останню добу Державний кордон України через перепускний прикордонний пункт «Ізварине» на територію України з Російської Федерації зайшло до 20 одиниць військової техніки, яка відправилась у напрямку Луганська».

Політика

Фото для новини

11:36 22 листопада 2014 р.

У Львові о 15:10 розпочнеться вшанування жертв Голодомору

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в Центрі досліджень визвольного руху, о 15:10 відбудеться покладання композицій з пшеничних та житніх колосків до Пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій, запалення лампадок на проспекті Чорновола, о 15:30 – початок жалобних заходів з метою вшануванням пам’яті жертв голодоморів на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Історія

Фото для новини

11:24 22 листопада 2014 р.

Вихованці львівських дитячих садочків №187, №154 і №171 зібрали гору подарунків для солдатів

Волонтер спільноти «Допоможи фронту» Мар'яна Пристай повідомила в суботу: «Сьогодні отримали гору подарунків для солдатів від трьох садочків № 187, №154 та №171. Частина зібраних продуктів вже завтра відправиться на передову у три різні місця».

Політика

Фото для новини

11:10 22 листопада 2014 р.

Російський диверсант Гіркін визнав, що комплектував «ополчення ДНР» із негідників, бо інші туди не йшли

Уже колишній так званий «міністр оборони» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» пояснив: «Коли мені розповідають про те, які негідники (нездари і т. п.) у мене командири й помічники, то я, звичайно, відповідаю так: «інших людей у нас немає!».

Політика

Фото для новини

10:38 22 листопада 2014 р.

У Львові о 17.00 розпочнеться вечір пам’яті жертв Голодомору, організований Студентським братством

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 22 листопада, у День пам’яті жертв Голодоморів, Студентське братство Українського католицького університету організовує в Трапезній Академічного корпусу УКУ на вулиці Козельницькій, 2а) вечір-спомин трагічних сторінок української історії та її невинних жертв.

Історія

Фото для новини

10:30 22 листопада 2014 р.

Перед пам’ятником Тарасові Шевченку у Львові роздаватимуть із 15.00 свічки й пшеничні колоски

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 22 листопада, громадська організація «Молодь за зміни» проведе акцію, приурочену до дня вшанування жертв Голодомору.

Історія

Фото для новини

10:18 22 листопада 2014 р.

НАТО зафіксувало рух військ Росії на захід через схід України (відео)

Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберґ заявив у п’ятницю: «Ми бачимо нарощування військ, ми бачимо пересування військових, обладнання, танків, артилерії, а також входження військових літаків у повітряний простір України. Також ми бачимо рух військ вздовж лінії, яка, як очікувалося, мала стати лінією припинення вогню. Також ми бачимо рух військ на захід через схід України».

Політика

Фото для новини

10:12 22 листопада 2014 р.

За добу на Донбасі полягли четверо українських воїнів, ще десятеро отримали поранення (відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у суботу: «Обліковано 79 спроб атак на наші позиції збоку терористів»; «українські артилеристи загалом сорок два рази нанесли результативні вогневі ураження по цілях противника, що призвело до знищення живої сили та техніки бойовиків».

Політика

Фото для новини

10:11 22 листопада 2014 р.

У Львові обрано нового голову регіонального УДАРу

У п’ятницю, 21 листопада, відбулась звітно-виборча конференція Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Делегати обрали новим головою львівського УДАРу депутата Львівської міської ради Петра Адамика.

Політика

Фото для новини

23:10 21 листопада 2014 р.

На Донбасі – 7,5 тисячі російських окупантів, – Міноборони

Керівник військового відомства Степан Полторак заявив у п'ятницю: «Присутність 7 тисяч 500 представників російських збройних сил на території України є дестабілізуючим чинником і, на жаль, заважає нам швидко стабілізувати ситуацію в нашій державі».

Політика

Фото для новини

21:28 21 листопада 2014 р.

«Карпати» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:2 (відео)

Господарі стадіону «Україна» вийшли на його поле у футболках із гаслом «Слава українській армії», натомість гості від підтримки тих, хто роблять усе можливе, аби звільнити Донеччину від окупантів, відмовилися.

Спорт