Новини Львова (cтор. 7606)

Фото для новини

16:25 21 листопада 2014 р.

У Львові забудовник вдерся на територію дитячого майданчика

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на території дитячого майданчика на вулиці Чорноморській невідомі забудовники демонтували частину літньої сцени, встановили металеву огорожу та почали будівництво цегляного огородження.

Кримінал

Фото для новини

15:35 21 листопада 2014 р.

У будівлі Франківської районної адміністрації Львова також не знайшли нічого вибухонебезпечного

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, це вже 97 повідомлення, яке надійшло до правоохоронців про неправдиве замінування тих чи інших об’єктів у Львові та області.

Ситуації

Фото для новини

14:50 21 листопада 2014 р.

РНБОУ запевняє: «Всі атаки бойовиків успішно відбито, терористи зазнали втрат (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється також: «Наші військовослужбовці завдають ударів у відповідь, знищуючи вогневі точки противника».

Політика

Фото для новини

13:58 21 листопада 2014 р.

На Львівщині вбивцю співмешканця покарали дворічним ув’язненням і штрафом

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Самбірський суд засудив жінку до двох років позбавлення волі за вбивство свого співмешканця.

Кримінал

Фото для новини

13:30 21 листопада 2014 р.

Прикордонники Львівського загону перешкодили контрабанді в Україну 2300 кілограмів м'яса й риби

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі ДПСУ, під час перевірки рейсового автобуса, котрий прибув із Польщі, працівники пункту пропуску «Рава-Руська» виявили вщент запаковані тайники.

Кримінал

Фото для новини

13:10 21 листопада 2014 р.

На перехресті Виговського й Любінської у Львові привертатимуть увагу до дітей з кризових сімей

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на перехресті вулиць Виговського та Любінської організують промо-акцію «День без добра – марний день».

Ситуації

Фото для новини

12:55 21 листопада 2014 р.

Повідомлення про замінування будівлі Львівської міської ради не підтвердилося

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, під час ретельного обстеження приміщень та прилеглої території Ратуші вибухових пристроїв не виявлено.

Кримінал

Фото для новини

12:40 21 листопада 2014 р.

Волонтери вкотре передали львівським десантникам зібране їхніми земляками

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у п'ятницю, що військовим ремонтної роти 80-ї окремої аеромобільної бригади доставили теплі речі, зимову форму, засоби гігієни, продукти, сигарети, інструменти й багато іншого.

Ситуації