Негода знеструмила 29 населених пунктів Львівщини (+відео)

11:22 11 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vinnitsaok.com.ua

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 11 січня, сильні пориви вітру залишили без світла 29 населених пунктів Львівської області, з них 22 повністю та сім – частково.

У прес-службі облдержадміністрації, повідомили в неділю, що негода знеструмила 29 населених пунктів Львівщини У повідомленні також конкретизують:

«Цими вихідними негода продовжує завдавати шкоди повітряним лініям електропередач у Львівській області. Так, станом на 9 ранку 11 січня сильні пориви вітру залишили без світла 29 населених пунктів Львівської області, з них 22 повністю та сім – частково.

«Знеструмлено населені пункти у Мостиському (10 повністю та 1частково) , Турківському (2/1), Стрийському (4/2), Пустомитівському (-/1), Сокальському (1/1) та Золочівському (5/1) районах. На місця пошкоджень вже виїхали аварійні бригади ПАТ «Львівобленерго». Електроенергію плануємо відновити до 15 години сьогодні», – поінформував директор департаменту з питань цивільного захисту ОДА Олексій Титаренко. Натомість на сторінці «Оперативна інформація про надзвичайні ситуації» прес-служба облдержадміністрації додає:

«ночі 10 січня виникло чотири) порушення в роботі систем життєзабезпечення населення області (електропостачання):

о 02:00 у Турківському районі через перехрещення від пориву вітру дротів спрацювала система автоматики захисту та було знеструмлено 1 ПЛ 6-10 кВ (частково), 13 ТП 10/0,4 кВ, без електропостачання тимчасово залишився один населений пункт (повністю). О 13:00 аварійною бригадою Турківського РЕМ пошкодження ліквідовано, електропостачання населеного пункту відновлено в повному обсязі;

о 04:00 уДрогобицькому районі через обрив дроту було знеструмлено 1 ПЛ 6-10 кВ (повністю), 10 ТП 10/0,4 кВ, без електропостачання тимчасово залишилися три населених пункти (два – повністю, один – частково). О 12:48 аварійною бригадою Дрогобицького РЕМ пошкодження ліквідовано, електропостачання населених пунктів відновлено в повному обсязі;

о 06:00 у Золочівському районі через перехрещення від пориву вітру дротів спрацювала система автоматики та було знеструмлено 1 ПЛ 6-10 кВ (повністю), 13 ТП 10/0,4 кВ, без електропостачання тимчасово залишилися чотири населених пункти (повністю). О 13:35 працівниками Золочівського РЕМ електропостачання населених пунктів відновлено в повному обсязі за резервною схемою. О 19:00 аварійною бригадою Золочівського РЕМ пошкодження ліквідовано, електропостачання населених пунктів відновлено за основною схемою;

о 06:00 у Жовківському районі через перевантаження в сеті спрацювала система автоматики захисту та було знеструмлено 1 ТП 10/0,4 кВ, без електропостачання тимчасово залишився один населений пункт (частково). О 09:00 працівниками Жовківського РЕМ роботу системи автоматики захисту поновлено, електропостачання населеного пункту відновлено в повному обсязі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів