На Львівщині загинув унаслідок зіткнення легковика «Опель Астра» з деревом його пасажир (оновлено)

11:05 11 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, в села Батятичі в Кам’янко-Бузькому районі місцевий житель не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та зіткнувся з деревом.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в неділю, що 10 січня о 14:10 поблизу с. Батятичі Кам’янка-Бузького району водій легкового автомобіля «Опель Астра» 1967 року народження, місцевий житель, не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП водій автомобіля від отриманих травм загинув на місці події, пасажир автомобіля, 1967 року народження, житель м. Кам’янка-Бузька, госпіталізований до реанімаційного відділення Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні. Стан потерпілого на 06:00 год. 11 січня – середньої важкості. Тіло загиблого доставлено до моргу Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Раніше в прес-службі Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій розповіли сьогодні, 11 січня, в повідомленні «Кам’янка-Бузький район: вогнеборці запобігли займанню авто, що потрапило у ДТП»:

«10 січня о 14:35 до рятувальників надійшло повідомлення, що поблизу с. Батятичі Кам’янко-Бузького району на автодорозі водій легкового автомобіля «Opel Astra», не впорався з керування, допустив зіткнення з деревом. Внаслідок ДТП одна особа загинула та двох травмовано, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано до Кам’янка-Бузької центральної лікарні. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою шанцевого інструменту проводилось роботи по відключенню акумуляторної батареї».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів