Новини Львова (cтор. 7607)

Фото для новини

12:15 21 листопада 2014 р.

22 листопада на Львівщині поминатимуть жертв голодоморів

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в суботу впродовж дня у всіх храмах Львова та області відбудуться поминальні Служби Божі за жертвами голодоморів.

Історія

Фото для новини

12:10 21 листопада 2014 р.

На Львівщині за зривання золотих прикрас зі жінок карають чотиримісячним ув’язненням

Як повідомили в п'ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Стрийський міськрайонний суд визнав 25-річного злочинця винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Кримінал

Фото для новини

11:35 21 листопада 2014 р.

У Львові цивільні медики уникають поїздки до зони бойових дій, а військові просять відправити їх туди

Лікар Львівського військового госпіталю Тарас Кльофа разом із колегами мобільної лікарсько-фельдшерської групи щодня виносили з поля бою на Луганщині десятки поранених.

Медицина

Фото для новини

10:45 21 листопада 2014 р.

Упродовж року на Львівщині звільнено за корупцію дванадцятьох податківців і митників

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, ним проведено в 2014-му 212 службових перевірок і розслідувань діяльності його співробітників.

Кримінал

Фото для новини

10:10 21 листопада 2014 р.

Минулої доби загинув один український військовий, поранено 18 (відео)

За даними прес-центр АТО, російсько-терористичні війська здійснили 39 обстрілів позицій українських силовиків,а спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє про близько сорок.

Політика

Фото для новини

09:55 21 листопада 2014 р.

24-26 листопада в Галицькому районі Львова частково припинять електропостачання

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з ремонтом ТП-832, 24-го з 10:00 до 17:00 не буде струму на вулицях Шептицьких, Ангеловича, Війтовича й Невського, а 25-26-го, через заміну КТП-296, – на Сянській, Мстислава Удатного, Лазневій, Підмурній, Веселій і Мулярській.

Ситуації

Фото для новини

22:30 20 листопада 2014 р.

На Львівщині триває підготовка новоствореної артилерійської бригади (відео)

Як повідомили в четвер в Управлінні преси та інформації Міністерства оборони України, на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває підготовка воїнів новоствореної артилерійської бригади.

Ситуації

Фото для новини

22:10 20 листопада 2014 р.

Львівський обласний військкомат роз’яснив права й пільги військовослужбовців та соціальні гарантії їм

На сайті ЛОВК опубліковано в четвер «Інформаційний довідник норм законодавства України, які передбачають права, пільги та соціальні гарантії військовослужбовцям Збройних Сил України та членів їх сімей, в тому числі під час дії в державі особливого періоду».

Ситуації

Фото для новини

20:15 20 листопада 2014 р.

Путін послав свою армію в Україну для уникнення Майдану в Росії, – політолог

Провідний науковий співробітник Московського Центру Карнегі Лілія Шевцова назвала три причини, через які президент РФ нацькував на нас вояків, котрі відпороли розпізнавальні знаки на виданій їм формі й називають себе «ополченцями».

Політика

Фото для новини

19:28 20 листопада 2014 р.

На Львівщині тривають профілактичні заходи «Номерний знак»

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, правоохоронці нагадують, що, відповідно до Правил дорожнього руху, на механічних транспортних засобах (за винятком трамваїв та тролейбусів) і причепах у передбачених для цього місцях встановлюються номерні знаки відповідного зразка.

Ситуації