Новини Львова (cтор. 7609)

Фото для новини

10:15 20 листопада 2014 р.

22 листопада у Львові вшановуватимуть жертв голодоморів

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу відбудуться покладання композицій із пшеничних і житніх колосків до Пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій на проспекті Чорновола, а на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченкові – екуменічна панахида за загиблими і загальнонаціональна «Хвилина Мовчання» та запалення свічок і лампадок.

Історія

Фото для новини

10:05 20 листопада 2014 р.

У Львові до 20 грудня триватиме заміна аварійного колектора на вулиці Гайдучка

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, продовжуються також роботи по каналізуванню вулиці Фабричної та ремонт каналізаційних випусків із будинків на Пасічній та Тарнавського.

Ситуації

Фото для новини

00:10 20 листопада 2014 р.

Експерт зі США вважає десантників 95-ї бригади кращими в світі за найдовший рейд в історії (відео)

За словами Філліп Карбер, на початку серпня житомиряни прорвали лінію оборони рашистів, здійснили марш аж до Маріуполя, повернулися вздовж кордону, знищили кілька російських артилерійських батальйонів, які знаходилися вже на українському боці кордону й забрали їхню зброю та обладнання.

Ситуації

Фото для новини

23:48 19 листопада 2014 р.

30 листопада у Львові – благодійний концерт на підтримку десантника 80-ї бригади Сергія Загасайла

У неділю в Гарнізонному храмі виступатимуть Лідія Футорська, Анна Іванюшенко, Ірина Павлюк, Сергій Хоровець, Євгеній Іларіонов, Михайло Вус, Божена Корчинська, Наталія Павлів, Олег Щербачук, Андріан Боднар, Володимир Гнип, Олеся Масник та Ярослав Мигаль.

Культура

Фото для новини

22:52 19 листопада 2014 р.

Волонтери просять допомогти їм у зборі грошей на тепловізор для бійців 24-ї бригади з Львівщини

Громадський активіст Олена Кузан повідомила в середу: «Наш знайомий, командир взводу 24-ї бригади, який зараз в зоні АТО, просить допомогти придбати тепловізор і врятувати життя наших львівських хлопців!!!».

Ситуації

Фото для новини

22:30 19 листопада 2014 р.

Волонтери передали воїнам 128-ї гірсько-піхотної бригади допомогу зі Львівщини та Італії

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу, що зокрема на передову доставили продукти, теплі речі, інструменти й багато іншого.

Політика

Фото для новини

22:11 19 листопада 2014 р.

Спиртову галузь України розхитують, щоб приватизувати

ДП «Укрспирт» лихоманить. До Президента та уряду України почали надходити листи-звернення від МПД ДП «Укрспирт». Керівники підприємств, від яких надійшли ці листи, стверджують, що це листи-фальшивки.

Економіка

Фото для новини

22:05 19 листопада 2014 р.

27-30 листопада в Трускавці на Львівщині пройде 5-й Міжнародний кінофестиваль «Корона Карпат» (відео)

До конкурсної програми ТМКФ увійшли 12 стрічок, серед яких – польська «Іда» Павла Повліковського та аргентинська «Останній Елвіс» Арманда Бо, а кошти з проданих квитків його благодійної програми підуть на сім'ї тих, які втратили родичів в зоні АТО.

Культура