Найгарячіше на Донбасі – десантникам зі Львова (відео)

20:48 8 січня 2015 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова
Фото: vgolos.com.ua

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Найгарячіше сьогодні було поблизу донецького аеропорту та його околиць».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 8 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Розпочинаючи з 11-ї години 30 хвилин, незаконні збройні формування 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, застосовуючи, в основному, важке озброєння – міномети, артилерію у тому числі і «Гради».

Найгарячіше сьогодні було поблизу донецького аеропорту та його околиць. Тут із мінометів було обстріляно сам донецький аеропорт, а також населені пункти Авдіївка (місто обласного підпорядковання на Донеччині. – «ЩЛ»), Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини неподалік Донецького аеропорту. – «ЩЛ»), Березове (село в Мар'їнському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Тоненьке та двічі Опитне (обидва – села в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»)

Упродовж дня бойовики шість разів вели вогонь з артилерії та «Градів». З артилерійських систем незаконні збройні формування обстріляли населені пункти Орлівка (село в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ») і тричі – Тоненьке, а з РСЗВ (реактивні системи залпового вогню. – «ЩЛ») «Град» – Авдіївку. На луганському напрямку з мінометів двічі обстріляли населений пункт Кримське (село в Слов'яносербський районі. – «ЩЛ»)».

Про це повідомляється в четвер на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Як інформував «ЩЛ», «Телеканал новин «24» повідомив 6 січня: «На територію залишків летовища увійшли 50 бійців 80-ї аеромобільної бригади зі Львова», які обороняють аеропорт Донецька з одним ріжком набоїв кожен, сьогодні ж, 8 січня, в інтернеті виклали відео оборони аеропорту Донецька десантниками зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів