Російській диверсант Гіркін-«Стрєлков» закликав Кремль визнати вторгнення в Україну й оголосити війну (відео, оновлено)

00:10 9 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gblor.ru

Колишній фейковий «міністр оборони» терористичного угруповання «Данєцкая народная рєспубліка» закликав у четвер РФ не ховати голову в пісок.


Відео: «SobiNewsCom»

Колишній фейковий «міністр оборони» терористичного угруповання «Данєцкая народная рєспубліка» – російській диверсант Гіркін-«Стрєлков» – закликав у четвер, 8 січня, Російську Федерацію не ховати голову в пісок і визнати, що вона воює в Україні проти нашої країни. Про це він сказав в інтерв'ю сепаратистському ресурсу «ANANews». Дослівно ж цей маніяк заявив таке:

«Ми вже воюємо. Можна ще довго ховати голову в пісок, але країна, з якої відправляються добровольці, поки що добровольці, їдуть воювати, і є місце, де вони можуть воювати, де їм дадуть зброю, де вони отримують боєприпаси, – це вже воююча країна. Ми дуже дивно воюємо: ми постачаємо противнику і вугілля, і електрик. Але у нас в Боснії те ж саме було».

Про це повідомляється на сайті телеканалу «Espreso.tv». Натомість інтернет-портал «Преса України» інформує в повідомленні «Стрєлков: Росія повинна оголосити Україні війну»:

«Екс-лідер терористів «ДНР», полковник ФСБ (Федеральної служби безпеки. – «ЩЛ») Ігарь Стрєлков (Гіркін) закликає Російську Федерацію офіційно визнати війну проти України. За словами бойовика, РФ не повинна «ховати голову в пісок», а розпочати повномасштабну оголошену війну.

Терорист зазначив: «Ми вже воюємо. Можна ще довго ховати голову в пісок, але країна, з якої відправляються добровольці, поки добровольці, їдуть воювати, і є місце, де вони можуть воювати, де їм дадуть зброю, де вони отримують боєприпаси, – це вже воююча країна». 

Крім цього Стрєлкову не подобається, що Москва «постачає противнику вугілля та електрику». Він також нагадав: «Ми дуже дивно воюємо. Але у нас в Боснії те ж саме було».

Про це повідомляється на сайті інтернет-порталу «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів