На площі Ринок у Львові колядують і торгують пампухами (відео, програма)

10:00 9 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ridna.ua

У прес-службі міської ради запевняють, що «свято пампуха з року в рік перетворює площу Ринок у місце зустрічі родин і друзів, які з радістю продовжують святкування Різдва поза межами своїх домівок, де радо зустрічають своїх рідних та друзів, спільно колядують та частуються пампушками».


Відео: Перший національний телевізійний канал

«Любителям солодощів треба до Львова. Там у розпалі традиційне свято пампуха. Випічку продають лише солодку. Щоб веселіше було ласувати смачненьким і про Різдво не забувалося – до фестивалю залучили колядників. Відкрили свято три сотні звіздарів – інформують на сайті Першого національного телевізійного каналу. Натомість у прес-службі міської ради повідомили 5 січня «Щоденному Львову», що 7-11 січня на площі Ринок працюватиме пампуховий ярмарок. У повідомленні також конкретизують:

«Свято Пампуха із року в рік перетворює площу Ринок (північна сторона) у місце зустрічі родин і друзів, які з радістю продовжують святкування Різдва поза межами своїх домівок, де радо зустрічають своїх рідних та друзів, спільно колядують та частуються пампушками. Організатори розповіли також:

«Щодня з 11:00 до 19:00 на Святі працюватиме Пампуховий Ярмарок, де презентують Різдвяні смаколики, серед яких пампушки. Пампушки з маком, сиром, кожному до смаку. 

Також на головній сцені Свята (площа Ринок, північна сторона) з 14:00 до 19:00 пані Пампухова визначатиме, яка ж львівська господиня пече найсмачніші пампушки, оберуть найкращий вертеп, наймилішого ангела та найкапоснішого чорта». 

Програма

7 січня на головній сцені Свята з 14:00 до 19:00 дивимося та слухаємо різдвяні вистави вертепів конкурсу «Найкращий вертеп» й беремо участь у пампухових конкурсах та забавах, а з 18:00 колядуємо разом із гуртом «КурбАси»

8 січня на головній сцені Свята з 14:00 до 19:00 дивимося та слухаємо різдвяні вистави вертепів конкурсу «Найкращий вертеп» й беремо участь у пампухових конкурсах та забавах та обираємо «Найкращу господиню», а 18:00 колядуємо разом з гуртом автентичної музики «Оленки»

9 січня на головній сцені Свята з 14:00 до 19:00 дивимося та слухаємо різдвяні вистави вертепів конкурсу «Найкращий вертеп», беремо участь у пампухових забавах, а з 18:00 колядуємо разом з гуртом «Перекоти Поле»

10 січня на головній сцені Свята з 14:00 до 19:00 – різдвяні вистави вертепів конкурсу «Найкращий вертеп», а з 18:00 колядуємо разом з театром тіней та світла «Див», гуртом «Йорий Клоц» та «Джалапіта». Дивимось, слухаємо, відчуваємо та співаємо.

11 січня на головній сцені Свята з 14:00 до 19:00 беремо участь у пампухових конкурсах та забавах та обираємо «Найкращий вертеп», а з 18:00 колядуємо разом з гуртом «Джалапіта». 

Організатор: компанія «ДікАрт». Сайт Свята: www.pampuh.lviv.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів