Уночі позиції українських військових на Донбасі обстріляли 14 разів (відео)

12:16 10 січня 2015 р.

речник АТО Леонід Матюхін в ефірі Військового телебачення України.

речник АТО Леонід Матюхін в ефірі Військового телебачення України.
Фото: 112.ua

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «Наші військові на провокації не піддаються і відкривають вогонь у відповідь тільки в разі безпосередньої загрози їхньому життю».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 10 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Бойовики продовжують здійснювати обстріли позицій українських військових на передньому краї, у тому числі з важкого озброєння. За ніч незаконні збройні формування 14 разів порушили режим припинення вогню.

Із гранатомета терористи обстріляли новий термінал донецького аеропорту, а з озброєння танку – населений пункт Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»). поблизу нього. Зі зенітної установки було обстріляно Мар’їнку (місто й райцентр, від якого до Донецька – 21 км, а автодорогою – 33. – ЩЛ»), а з стрілецької зброї – блокпост на перехресті доріг неподалік Гірського (місто в Попаснянському районі Луганщини. – ЩЛ»).

Під мінометні обстріли потрапили околиці Майорськ (житловий масиви на північному заході Горлівки – місто обласного підпорядкування на Донеччині. – ЩЛ») і Ленінського (на Донбасі таку назву мають селища міського типу, підпорядковані міськрадам Дзержинська на Донеччині й Свердловська на Луганщині, й села в Амвросіївському, Красноармійському, Новоазовському та Старобешівському районах Донеччини. – ЩЛ») та двічі – населеного пункту Кряківка (село в Новоайдарському районі Луганщини. – «ЩЛ»).

З артилерійських систем бойовики вели вогонь по населених пунктах Опитне (село в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Орлово-Іванівка (село в Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ»), Піски, Березове (на Донбасі таку назву мають села в Мар'їнському районі Донеччини й Старобільському – Луганщини. – «ЩЛ»), околицях Сокільників (село в Слов'яносербському районі Луганщини. – «ЩЛ») і Щастя  (місто в Новоайдарському районі Луганщини. – «ЩЛ»). Наші військові на провокації не піддаються і відкривають вогонь у відповідь тільки в разі безпосередньої загрози їхньому життю».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів