Львівські десантники тримають позиції у Водяному неподалік аеропорту Донецька (відео)

12:47 10 січня 2015 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова
Фото: mil.gov.ua

80% випадків порушення режиму припинення вогню на Донбасі відбуваються навколо донецького аеропорту.

«Телеканал новин «24» інформує сьогодні, 10 січня, в повідомленні «У селищі Водяне львівські десантники тримають позиції»:

«Селище Водяне неподалік донецького аеропорту. Тут тримають позиції мужні воїни-десантники з Львівщини. Через населений пункт часто проходить допомога бійцям.

Бойовивики не дивляться куди стріляють. Під вогонь терористів потраплять українські бійці, цивільні і навіть діти. Ті, хто ще залишився у Водяному у постіному страху.

Така ж ситуація – у Пісках. Періодично тут затримуть російських терористів, здебльшого – з Чечні. Їх, а також місцевий бойовиків, обмінюють на українських захисників. 

«Загалом, – розповідають бійці, – агресори стріляють здалека. Близько не підходять».

Зазначимо, за даними спеціальної спостережної місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі, 80% випадків порушення режиму припинення вогню на Донбасі відбуваються навколо донецького аеропорту».

Про це повідомляється в суботу на «Телеканалі новин «24».

Як інформував «ЩЛ», 6 січня «Телеканал новин «24» повідомив: «На територію залишків летовища увійшли 50 бійців 80-ї аеромобільної бригади зі Львова», які обороняють аеропорт Донецька з одним ріжком набоїв кожен, 8 січня в інтернеті виклали відео оборони аеропорту Донецька десантниками зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів