Львівські прикордонники не пропустили в Україну контрабандне обладнання на 104 тисячі гривень

17:05 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі ДПСУ, прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці запобігли кільком правопорушенням на державному кордоні, які пов’язані із незаконним ввезенням в Україну товарів.

У прес-службі ДПСУ розповіли сьогодні, 12 січня, в повідомленні «На кордоні з Польщею виявили велику кількість електричного обладнання та смартфони»:

«Упродовж минулих вихідних прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці запобігли кільком правопорушенням на державному кордоні, які пов’язані із незаконним ввезенням в Україну товарів. Так, у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, за ініціативою прикордонної служби було проведено низку додаткових оглядів транспортних засобів, що в’їжджали в Україну по смузі руху «зелений коридор». Результатом проведених заходів стало виявлення та вилучення у двох автомобілях, якими їхали громадяни України, електричного обладнання на загальну суму 104 тисячі гривень.

Також в суботу, у пункті пропуску «Шегині», за оперативною інформацією прикордонників, спільно з працівниками митниці було проведено додатковий огляд автомобіля «Фольксваген» під керуванням 23-річного громадянина України, жителя Львівської області.

Як згодом з’ясувалось, у спинці заднього сидіння автівки водій намагався ввезти в Україну 9 смартфонів «Apple Iphone 5S». Зазначені предмети та товари були вилучені».

Про це повідомляється в понеділок на сайті Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів