У Львівській облраді з 15.00 обговорюватимуть формування місцевих бюджетів на 2015 рік

14:30 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облради, 12 січня о 15.00 на вулиці Винниченка, 16 розпочнеться спільне засідання Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» та комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку й комунальної власності.

У прес-службі обласної ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що сьогодні, 12 січня, о 15.00 у сесійній залі облради на вулиці  Винниченка, 16 розпочнеться спільне засідання Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» та комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності, яке проведе голова ЛОР Петро Колодій. У повідомленні також конкретизують:

«До участі в засіданні запрошено керівництво Львівської обласної державної адміністрації, директорів департаментів обласної державної адміністрації, керівництво Головного управління державної фіскальної служби у Львівській області, голів міських, районних рад та районних державних адміністрацій, а також голів бюджетних комісій місцевих рад. Основне питання, яке розглянуть в рамках заходу, стосуватиметься формування обласного та місцевих бюджетів на 2015 рік. Для висвітлення інформації за результатами проведеного спільного засідання Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» та комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності запрошуємо представників мас-медіа».

Як інформував «ЩЛ», завтра у Львівській міськраді – громадські слухання щодо основних показників бюджету на 2015 рік, які розглядатимуть на сесії ЛМР 15 січня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів