Завтра до Львова повернуться 400 десантників, – Міноборони

14:05 12 січня 2015 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова перед відправленням у зону бойових дій

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова перед відправленням у зону бойових дій
Фото: Роман Балук/ZIK

Керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони Олександр Поронюк повідомив у понеділок: «Приїдуть до Львова наші десантники, які більше п'яти місяців перебували у зоні АТО, охороняли Щастя та інші об'єкти. Завтра, за попередньою інформацією, рідні, близькі з ними зустрінуться о 22 годині на плацу військової частини, що на Стрийській (навпроти податкової) і потім разом зустрінуть Старий Новий рік».

Телерадіокомпанія «Львівська Хвиля» інформує сьогодні, 12 січня, в повідомленні «До Львова з війни повертаються десантники»:

«Хлопці з 80-ої аеромобільної бригади в зоні АТО були майже півроку. А додому вояки приїдуть завтра.

Загалом 13 січня до рідного міста повернуться аж 400 десантників. Про це «Львівській Хвилі» повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міноборони Олександр Поронюк:

«Приїдуть до Львова наші десантники, які більше п'яти місяців перебували у зоні АТО, охороняли Щастя та інші об'єкти. Завтра, за попередньою інформацією, рідні, близькі з ними зустрінуться о 22 годині на плацу військової частини, що на Стрийській (навпроти податкової) і потім разом зустрінуть Старий Новий рік».

Додамо: у минулу п’ятницю в зону АТО на службу вирушили 400 десантників. А в суботу зі Львова іще майже сотня добровольців вирушила у зону АТО.

Це бійці спецбатальйону «Львів». 88 чоловіків служитимуть на Сході у гарячих точках».

Про це повідомляється в понеділок на сайті «Львівської Хвилі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів