68-річна Катерина Білик зі Львівщини добровільно пройшла курс військової підготовки (відео)

11:28 13 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comserg.stroy.9

Багато небайдужих пенсіонерів стали на захист України, зрозумівши, що зупинити агресію Росії можна тільки зі зброєю в руках.


Відео: «Sergio Italiano»

Інтернет-видання «Іnformator.su» опублікувало сьогодні, 13 січня, відео, яке супроводило в повідомленням «Бабуся взяла до рук зброю»:

«Це – бабуся Катерина Білик, львів’янка. Попри вік, вона вправно справляється з автоматом та не гірше за молодих хлопців бігає на тренуваннях. Взагалі, за час проведення АТО багато небайдужих пенсіонерів стало на захист України, зрозумівши що зупинити агресію Росії  можна тільки зі зброєю в руках».

Про це йдеться у вівторок на сайті «Іnformator.su». Натомість інтернет-видання «lb.ua» розповіло вчора в повідомленні «68-річна бабуся пройшла курси зі стрільби з автомата»:

«У Жидачеві Львівської області 68-річна Катерина Аполлінаріївна пройшла курси військової підготовки, в рамках яких вчилася стріляти з автомата. Фотографії з навчань оприлюднив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» користувач «Serg Stroy».

Нагадаємо, через вторгнення Росії на Донбас українці почали проходити курси військової підготовки. Зараз такі курси організовують переважно волонтери, держава планує відновити військову підготовку у школах».

Про це йдеться на «lb.ua». Як інформував учора «ЩЛ», на Львівщині навіть бабусі проходять тепер курс військової підготовки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів