На Львівщині навіть бабусі проходять тепер курс військової підготовки (+відео, оновлено)

13:00 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

10-11 січня у місті Жидачів Львівської області пройшов курс військової підготовки. Він включав у себе глибоке вивчення та напрацювання практичних навичок у тактичній та вогневій підготовці, зв'язок, розвідку, пошук і розпізнавання слідів на різній місцевості, медичну допомогу, мінну безпеку та багато іншого.


Відео: «Espreso.tv»

Івано-Франківський інтернет-портал «Стик» інформує сьогодні, 12 січня, в повідомленні «Бабуся-бандерівка зі Львівщини підірвала Інтернет»:

«Бабуся зі Львівщини неочікувано для себе прославилася на весь світ. Зробила вона для цього зовсім небагато – лише взяла участь у військовому вишколі. Тепер фото бабусі зі зброєю в руках поширюють мало не всі користувачі соцмереж.

Звичайна бабуся з міста Жидачів Львівської області взяла участь у військових навчаннях та здобула собі цим славу. Серед численної кількості фото увагу привертає бабуся у хустці, яка мужньо тримає зброю та подає яскравий приклад для наслідування.

Користувачі соцмереж уже почали створювати перші фотожаби на цю світлину. Також юзери обговорюють, яка саме зброя знаходиться у руках у жінки-патріота. Як бачимо на фото, у військових навчаннях взяли участь чимало жінок, які закликають усіх українок їх наслідувати.

10-11 січня у місті Жидачів Львівської області пройшов курс військової підготовки. Він включав у себе глибоке вивчення та напрацювання практичних навичок у тактичній та вогневій підготовці, зв'язок, розвідку, пошук і розпізнавання слідів на різній місцевості, медичну допомогу, мінну безпеку та багато іншого».

Про це повідомляється в понеділок на інтернет-портал «Стик». Натомість інтернет-портал «Цензор.НЕТ» конкретизує сьогодні, 12 січня: «Бабусю звати – Катерина Аполінарівна, 68 років!», – повідомляє автор фото».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів