Новини Львова (cтор. 7599)

Фото для новини

15:25 26 листопада 2014 р.

Сьогодні рашисти вже здійснили на Донбасі одинадцять хаотичних провокаційних обстрілів

У прес-центрі АТО повідомили в середу:«Мета терористів – спровокувати українські війська на порушення умов Мінського протоколу, скомпрометувати законну владу та виставити українську армію в очах мешканців міст та сіл, тимчасово окупованих територій, як агресорів».

Політика

Фото для новини

15:10 26 листопада 2014 р.

27 листопада у Львові – літературно-мистецький захід «Заповіт нащадкам»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра о 15.00 розпочнеться літературно-мистецький захід «Заповіт нащадкам», організований колективами Центру творчості дітей та юнацтва Галичини та управлінням освіти ДГП ЛМР для учнівської молоді та мешканців міста.

Культура

Фото для новини

14:58 26 листопада 2014 р.

Розслідування вбивств на «Майдані» потрібне тільки громадськості. Влада в цьому не зацікавлена, – адвокат «Небесної сотні»

У влади немає бажання розслідувати розстріли, які були на Майдані. Громадськість не бачить серйозних зрушень у розслідуванні кримінальних проваджень.

Політика

Фото для новини

14:52 26 листопада 2014 р.

202 мешканці Львова безплатно й анонімно тестувалися на ВІЛ

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, фахівці обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом не виявили провели у ТЦ «Ашан» безплатне та анонімне тестування на ВІЛ, усі результати якого – негативні.

Медицина

Фото для новини

14:42 26 листопада 2014 р.

30 листопада у Львові – благодійний концерт і виставка-продаж на підтримку учасників АТО

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю відомі виконавці Тарас Курчик, Назар Савко, «Крайня хата», «La vivo», Тетяна Чайковська й Марія Зятик та незрячі збиратимуть у Палаці культури імені Гната Хоткевичакошти на потреби військових.

Культура

Фото для новини

14:34 26 листопада 2014 р.

«Львівтеплоенерго» запевняє, що подає опалення всім своїм споживачам

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, якщо мешканці бачать, що у їх квартирі опалення немає, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку.

Ситуації

Фото для новини

14:15 26 листопада 2014 р.

Правоохоронці Львівщини просять зголоситися очевидців ДТП у Миколаївському районі

Як повідомили у середу в прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, вчинив наїзд на 33-річного чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

Кримінал

Фото для новини

14:00 26 листопада 2014 р.

На Донбасі тривають запеклі бої й зберігається ймовірність наступу з території Росії, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що впродовж доби російські найманці здійснили масовані обстріли на Дебальцевському, Донецькому, Луганському напрямах та в районі Бахмутівської траси.

Політика

Фото для новини

13:46 26 листопада 2014 р.

Росія знову перекинула на Донбас понад 50 вантажівок з окупантами та озброєннями, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у середу: «Росія продовжує підтримку збройних формуваннь на сході України військовою технікою та особовим складом».

Політика

Фото для новини

13:38 26 листопада 2014 р.

За минулу добу ми втратили двох наших військових, ще двоє отримали поранення, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у середу: «За минулу добу ми втратили двох наших військових, ще двоє отримали поранення».

Політика

Фото для новини

13:25 26 листопада 2014 р.

Нв Львівській митниці не пропустили в листопаді через кордон товари на суму понад 6,3 млн. грн

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, у листопаді працівники Львівської митниці ДФС затримали товарів, які громадяни намагались переміщувати через кордон з порушенням митного законодавства, на суму понад 6,3 млн. гривень.

Кримінал

Фото для новини

12:15 26 листопада 2014 р.

Волонтери зі Львова передали воїнам 24-ї й 80-ї бригад зимову форму, рації й теплі речі

Голова громадської організації «Громадська варта» Ярослав Антоняк повідомив у середу: «Сьогодні одягнув бійців 4-ї роти 2-го батальйону 24-ї механізованої бригади і снайперської роти 80-ї АМБ».

Ситуації