На Львівщині загинули внаслідок пожежі двоє людей

10:25 15 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час ліквідації займання в селі Туринка в Жовківському районі вогнеборці натрапили на тіла чоловіка й жінки.

У прес-службі Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 15 січня, скорботну новину:

«15 січня о 05:29 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному одноповерховому житловому будинку на вулиці Миру, 10 в селі Туринка Жовківського району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум’я повністю охопило дерев’яний будинок. Вогнеборці під час ліквідації займання виявили на місці події тіла двох загиблих: чоловіка, 1955 року народження, та жінки, 1964 року народження.

О 07:21 рятувальники повністю ліквідували займання на площі 50 кв. м. та запобігли перекиданню вогню на сусідній житловий будинок. Внаслідок пожежі житло, якому сталося займання, згоріло дотла. Попередня ймовірна причина займання – коротке замикання електромережі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів