Новини Львова (cтор. 7598)

Фото для новини

23:33 26 листопада 2014 р.

Воїнам 24-ї бригади з Львівщини на 31-му блокпосту подарували генератор і монокуляр

Журналіст Роман Бочкала повідомив у середу: «Пам'ятається, я кидав клич про те, що 31-му блокпосту, зокрема, 24-й бригаді, потрібен хороший генератор на 5,5 кВт. Але знайшлися добрі люди, які подарували його хлопцям раніше, ніж ми зібрали кошти».

Ситуації

Фото для новини

23:15 26 листопада 2014 р.

У Львові демонтували незаконно встановлений макет пам’ятника Героям Небесної Сотні

Наразі оргкомітет, до якого входять чиновники міської ради і громадські організації, лише вирішує, де ж саме у Львові встановлювати майбутній монумент і яким він має бути.

Культура

Фото для новини

20:24 26 листопада 2014 р.

Сьогодні на Донбасі рашисти 24 рази провокували українських силовиків на п’яти стратегічних напрямках (відео)

У прес-центрі АТО повідомили також у середу: «Російські хазяї суттєво обмежили постачання ресурсів бойовикам. Тому ті не наважуються, як раніше лізти в лобові само знищуючі атаки на рубежі оборони наших «кіборгів».

Політика

Фото для новини

17:50 26 листопада 2014 р.

У Львові попрощалися з двома полеглими воїнами (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, добровольця батальйону «ОУН» Андрія Юргу й бійця 34-го батальйону територіальної оборони Кіровоградської області «Батьківщина» Андрія Лучечка поховали на на полі почесних поховань №76 Личаківському кладовищі.

Політика

Фото для новини

17:43 26 листопада 2014 р.

Міжмор'я змогло би протистояти союзу Росії і Німеччини, – білоруський опозиціонер (відео)

Багатьом українцям здається, що Біларусь – це стабільна країна. Там панує порядок. Але це все – пропаганда. Хоча стосовно сьогоднішньої ситуації в Україні це видається саме так. Але якщо раптом би Росія напала на Білорусь, то в Білорусі були би ще більші проблеми, ніж в Україні.

Політика

Фото для новини

17:26 26 листопада 2014 р.

У львівській філії банку «Credit Agricole» не знайшли вибухівки (оновлено)

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову», що у філії банку «Credit Agricole» вибухівки не знайшли, а ц відділі зв’язків із громадськістю облуправління МВС підрахували, що сьогодні надійшло вже 99-те з початку року повідомлення про замінування тих чи інших об’єктів у Львові та області.

Кримінал

Фото для новини

17:11 26 листопада 2014 р.

Ідеї, як облаштувати Україну, подають поляки, шведи, американці. Але тільки не українська влада, – експерт

Найбільший прорив у входженні України в НАТО стався в 1997 році, коли було підписано партнерські та декларативні документи. З того часу нічого не змінилося.

Політика

Фото для новини

17:00 26 листопада 2014 р.

На вокзалі у Львові натрапили на розшукуваного трускавчанина

Як повідомила в середу помічник начальника лінійного відділу на станції Львів зі зв’язків із громадськістю та ЗМІ Соломія Таратула, транспортні міліціонери виявили під час перевірки документів розшукуваного червоноградськими правоохоронцями.

Ситуації

Фото для новини

16:52 26 листопада 2014 р.

«Шахтар» платить львівській міліції лише 10 тисяч грн

За роботу міліції під час футбольних матчів платить футбольний клуб. Начальник Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області Сергій Зюбаненко вважає цю суму символічною – близько 10 тисяч гривень.

Спорт

Фото для новини

16:34 26 листопада 2014 р.

Матч «Шахтар» – «Атлетік» міліція охороняла без форми

Під час футбольного матчу між командами «Атлетік» та «Шахтар» міліція зафіксувала тільки дрібні хуліганські вчинки. Але це – нормально, тому що загалом матч відвідало 33 тисячі вболівальників.

Спорт

Фото для новини

16:33 26 листопада 2014 р.

Прокуратура наполягає на поверненні громаді Львова земельної ділянки на вулиці Миколайчука

У прес-службі правоохоронної установи стверджують в середу, що автогаражний кооператив «Жигулі» використовує земельну ділянку вартістю майже 2 млн. грн всупереч положенням Земельного кодексу України.

Кримінал

Фото для новини

16:22 26 листопада 2014 р.

У російський парламент внесено законопроект про офіційне визнання найманців із РФ на Донбасі (відео)

Депутат нижньої палати російського парламенту В'ячеслав Тетекін наполягає – оскільки до його співгромадян, які воюють проти України, може бути застосовано положення закону про найманство, то їм треба надати «статус учасників бойових дій, котрі діють в національних інтересах Росії».

Політика

Фото для новини

16:17 26 листопада 2014 р.

МВС видало наказ про влиття львівського «Беркуту» в батальйон «Львів», щоб уникнути покарання за злочини на Майдані, – громадський діяч

Завтра, 27 листопада, о 10 годині ранку в обласному управлінні міліції планується захід з чергового перепризначення офіцерського складу працівників «Беркуту» .

Ситуації

Фото для новини

15:52 26 листопада 2014 р.

Сьогодні у Львові шукають вибухівку в банку

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 26 листопада о 14:40 на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від охоронця одного з банків міста, який розповів, що до них зателефонував невідомий та сказав, що у цій установі закладена вибухівка.

Ситуації