Дружина нардепа Синютки радить змінювати на Львівщині постачальника газу

15:18 29 серпня 2021 р.

Фото до новини

Наталія Синютка принципово зробила це ще торік після одержання безпідставних вимог від Львівгаззбуту сплатити 300 грн невідомо за що.

Таким чином Наталія Синютка відреагувала у Фейсбуці на пост журналістки Світлани Хитрової з приводу одержання "листа щастя" або - точніше - листа шантажу від ТОВ Львівгаззбут про вимогу сплатити 1942 грн 34 коп нібито за борг, якого, запевняє Світлана Хитрова, насправді немає. Dailylviv.com подає квінтенсенцію проблеми, описану у соцмережі. 

"Щоб ви зрозуміли, - пише Світлана Хитрова, - щомісяця за лічильником чемно сплачуються всі платежі. Через Приват. Може б вже якісь поважаючі себе правоохоронці зайнялися цією конторою? З нетерпінням чекаю позову із суду. Просто з нетерпінням!"

Цей пост гостро прокоментували кілька користувачів соціальної мережі.

Ірина Дудар: "У мене теж такий))). І сплачую щомісяця через Приват і фото лічильника висилала на вайбер(. А борг дивним образом зростає)))). Чудо-контора".

Христина Гашенко-Кикоть: "О, у них це часті листи "щастя"... Мені теж присилали. Посварилася). Більше не надсилали..."

Наталія Синютка: "Ще минулого року змінила постачальника газу на «Нафтогаз». Процедура зміни проста, ціни завжди нижчі, ніж у «Львівгаззбут». Постфактум Львівгаззбут теж прислав мені таку писульку з вимогою сплатити десь 300 грн. неясно за що(((".

Світлана Хитрова нагадала, що одного разу споживачі вже поставили на місце постачальника газу, коли він дописував понад 300 кубометрів до основного платежу поза лічильником і вимагав за це авансовий платіж. А теперішні листи вона називає уже чистим шахрайством і шантажем, з приводу якого хотілося би почути адвокатів і юристів.

Уляна Романів: "Дуже було би добре, щоб розкрутити цю справу. Ви не зауважили, як у Ваших рахунках приходять суми на оплату, а немає даних кінцевого показника лічильника. Ви платите ні за що, даних немає".

Галина Олійник: "Так, зауважили, це просто жах, не знаєш за що платиш".

Dailylviv.com пропонує ТОВ Львівгаззбут, правоохоронцям і юристам прокоментувати ці скарги, які напередодні початку опалювального сезону можуть мати більше, аніж широкий резонанс на Львівщині. 

Львівгаз намагався відімкнути від газу об'єкти теплопостачання Львова

Представники РГК Львівгаз через шість діб відновили газопостачання 86-річній пенсіонерці- без вибачень і компенсації

У Львові відмикають цілі будинки від газопостачання через одного боржника

Львівгаз збут повідомив про вартість кубометра газу

Львівгаз радить розривати угоди тим, хто не використовує газ і не хоче оплачувати його розподіл

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів