Нафтогаз Тепло не запустить опалювальний сезон у Новояворівську, працюючи 3 дні на тиждень, - міський голова

12:29 11 серпня 2021 р.

Фото до новини

Міський голова Новояворівська Володимир Мацелюх провів зустріч з представниками ТОВ «Нафтогаз Тепло».

Про це Нововояворівська міська рада повідомила сьогодні у Фейсбук, пише Dailylviv.com.

Під час зустрічі Володимир Мацелюх висловив занепокоєння щодо повільного проведення робіт з ліквідації проблем, які виникли у місцях проривів. А також наголосив на тому, що однією з проблем запуску опалювального сезону є переведення працівників на триденний робочий день, внаслідок чого вони не можуть повноцінно працювати та підготувати ТЕЦ до роботи.

"Звертаємося і закликаємо ТОВ «Нафтогаз Тепло» вжити заходів щодо найшвидшого усунення проблемних питань, а найважливіше – вчасно подати тепло в оселі мешканців міста та забезпечити постачання гарячої води круглорічно", - заявив міський голова Новояворівська. 

Натомість ТОЗ "Нафтогаз Тепло" сьогодні заявило у Фейсбуці про Новороздільську ТЕЦ. Товариство запевняє, що фахівці у Новому Роздолі перейшли до фінального етапу гідравлічних випробувань мереж. Від початку гідравлічних випробувань фахівці відремонтували 11 ушкоджених ділянок трубопроводу, провели ревізію насосного та електрощитового обладнання.  

Наступного тижня в Новому Роздолі починається новий етап гідравлічних випробувань і, якщо в теплових мережах не виявлять нових поривів, це означатиме, що трубопроводи готові до роботи в опалювальний сезон. 

На Новороздільській ТЕЦ також триває ремонтна кампанія: повністю відремонтували тепловий котел № 7, котел № 4 підготують до роботи у вересні, а ремонт резервного котла завершать до настання холодів. 

«Ми, як і обіцяли, вчасно підготуємо ТЕЦ та мережі до нового опалювального сезону. На сьогодні Новороздільська ТЕЦ готова до роботи на 75%, теплові мережі міста готові на 90%. За два місяці, що залишилися до опалювального сезону, все обладнання буде справне на 100%»,  — зазначив генеральний директор ТОВ «Нафтогаз Тепло» Федір Шевченко.

Ще раніше Федір Шевченко запевняв, що Новояворівськ та Новий Розділ будуть вчасно готові до опалювального сезону.

З історії проблеми опалювального сезону:

Новий Розділ та Новояворівськ хочуть самі управляти ТЕЦ

300 фахівців повернулися на ТЕЦ у Новому Роздолі й Новояворівську

Дві ТЕЦ на Львівщині – під охороною поліції

Ексдиректорам фірм, які пов'язані з Дубневичами, інкримінують крадіжку газу на 2 млрд грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів