300 фахівців повернулися на ТЕЦ у Новому Роздолі й Новояворівську

18:20 18 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Новому Роздолі відбулась оперативна нарада представників нового управителя з працівниками, які звільнились через невиплату заробітної плати попереднім управителем.

Про це повідомили в понеділок, 18 листопада, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що основне завдання, яке вирішували на нараді, – забезпечити наявність спеціалістів для підготовки обладнання та мереж до запуску.

Директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назар Романчук зазначив на нараді: «Станом на сьогодні в Новому Роздолі 136 людей вже написали заяви на прийом на роботу, в Новояворівську – 164. Завтра зранку люди вже отримають обіцяні керівником НАК «Нафтогазу» кошти».

У межах наради обговорили ситуацію із визначенням першочергових технічних робіт, які необхідно невідкладно провести для заповнення мереж водою. Обласна адміністрація координує ремонтні роботи та залучає додаткові сили та техніку для пришвидшення запуску тепла. Сьогодні розпочнется запуск води в систему, що дасть можливість оперативно виявити та ліквідувати існуючі пориви.

Як інформував «Щоденний Львів», ситуація в Новому Роздолі – критична.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів