«Нафтогаз» скликає працівників Новороздільської ТЕЦ через критичну ситуацію

20:22 17 листопада 2019 р.

Фото до новини

Ситуація в Новому Роздолі – критична. Люди досі без опалення, через надмірне навантаження на мережі електрики позбавлені цілі райони. Під загрозою постачання води в один із районів міста.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише НАК "Нафтогаз України".

Він запрошує працівників Новороздільської ТЕЦ, а також працівників, які звільнились через невиплату заробітної плати попереднім управителем з травня цього року, на зустріч завтра, 18 листопада, о 9:00, в приміщенні ТЕЦ.

На зустрічі від "Нафтогазу" обіцяють присутність радника першого заступника голови правління "Нафтогазу" Едуарда Борисовича Кругляка та керівника з технічного та технологічного забезпечення запуску ТЕЦ Володимира Григоровича Пісного.

- Наразі ми працюємо не тільки над тим, щоб максимально швидко перевірити технічний стан інфраструктури і запустити ТЕЦ Нового Роздолу і Новояворівська, а й над тим, щоб повернути спеціалістів.

Адже люди не отримували зарплати від минулого управителя "Гарант Енерго М" упродовж 5-ти місяців. Ми розуміємо, що частина людей вимушено звільнилася, щоб отримати право на допомогу від держави і хоч якось годувати свої родини. Ці люди отримають право повернутися, про що ми завтра і поговоримо. Ніяких вибіркових «списків Лесюка» не буде.

Поліція охорони, найнята нами, отримала інструкцію забезпечити доступ на цю зустріч працівників (і чинних, і тих, хто нещодавно звільнився через невиплату зарплати),- запевняють у "Нафтогазі".

"Нафтогаз" нагадує, що минулої зими через недбалість попереднього управителя на Новороздільській ТЕЦ сталася серйозна аварія, а цього року регламентні роботи не фінансувалися і не проводилися належним чином.

- Ми розуміємо, що ми отримали у спадок від "Гарант Енерго М" не просто складний актив, а клубок проблем. Вдячні працівникам ТЕЦ, місцевим активістам, журналістам, депутатам, представникам міської влади, ЛОДА та прем‘єр-міністру за бажання і готовність разом цю ситуацію приводити до ладу",- пише НАК "Нафтогаз".

Новим управителем ТЕЦ у містах Новояворівськ та Новий Розділ обрано “ТОВ “Нафтогаз Тепло".

Аналогічна ситуація склалася з теплопостачанням і в Новояворівську.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів