Новий Розділ та Новояворівськ до опалювального сезону не готові: графік робіт буде завтра

11:35 10 серпня 2021 р.

Фото до новини

Учора, 9 липня, процес підготовки Нового Роздолу та Новояворівська до зими перевірили директор з енергоефективності та управління майном Групи Нафтогаз Віталій Щербенко, директор департаменту енергоефективності та енергозбереження Групи Нафтогаз Юрій Войтович та керівник "Нафтогаз Тепло" Федір Шевченко.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Також вони зустрілися з керівництвом Нового Роздолу та трудовим колективом місцевої ТЕЦ.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Згодом ситуацію з підготовкою до опалювального сезону обговорили також у Львівській ОДА.

“Новояворівськ і Новий Розділ мають вчасно почати опалювальний сезон. Такої ситуації, як сталася позаторік, допускати не можна.

І тому ми підняли питання публічно ще минулого тижня. Зокрема, узгодили подальший план дій, аби вчасно та якісно підготувати ТЕЦ і тепломережі Новояворівська і Нового Роздолу до опалювального сезону.

Графік робіт з конкретними датами керівництво «Нафтогаз Тепло» має надати нам завтра, а міська рада Нового Роздолу - затвердити погоджений з управлінською компанією тариф.

Для мене найважливіше - аби діти з настанням холодів мали обігріті теплі садочки та школи, щоб в кожній оселі було затишно і тепло. Саме тому ми,  у Львівській ОДА завчасу підняли цю тему і тримаємо на контролі”, - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ не готові до опалювального сезону 2021/2022, - висновок ЛОДА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів