Ризики та наслідки запуску Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ. Зрив опалювального сезону через недбалість управителів

Прес-конференція

22 жовтня 2020 р. 15:00

Пресклуб, проспект Шевченка, 11, 2-й поверх.

  • 0
  • 2373

Організатор: Яворівський районний осередок партії ВО “Батьківщина”.

Промовці:

  • Андрій Гнатуш, директор компанії “Енергія-Новояворівськ”; 
  • Ігор Самардак, голова Яворівського районного осередку партії “Європейська солідарність”;
  • Іван Стецькович, голова Яворівського районного осередку партії ВО “Батьківщина”.

Довідка від організаторів

На пресконференції будуть обговорені важливі питання запуску Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ та ризики для цих міст в контексті початку опалювального сезону компанією-управителем «Нафтогаз-Тепло», а також - низку політичних маніпуляцій, через які мешканці двох міст вже третю зиму поспіль ризикують залишитися без тепла в домівках.

Чи варто очікувати Львівщині на чергову загрозу техногенної катастрофи та чи буде тепло в домівках жителів міст?

Спікери нададуть журналістам і громадськості об’єктивну інформацію про реальний технічний стан тепломереж та ТЕЦ. Сьогодні управитель говорить лише про старт опалювального сезону, при цьому не надаючи жодної інформації про те, які тепловтрати очікуються при роботі та приховує реальні ризики без урахування стану тепломереж та стану самого обладнання, яке не амортизували впродовж усього часу управління цими об’єктами з боку АРМА.

Заплановано також розглянути питання непрозорості дій компанії-управителя та питання формування тарифів на тепло з урахуванням надзвичайно високого рівня тепловтрат, які виникатимуть унаслідок відсутності ремонтних робіт компанією «Нафтогаз-Тепло».

Під час пресконференції спікери розкажуть про технічний, юридичний та економічний стан двох теплоелектроцентралей, а також - про можливі шляхи вирішення проблем, що накопичила АРМА за роки незграбного керування. 

Вхід на захід у Пресклубі – за журналістськими посвідченнями і підтвердженою акредитацією. 

Маски - обов’язкові! 

Акредитація за телефоном: 067 67 07 730 або за адресою електронної пошти: pressclub@pressclub.lviv.ua .

DailyLviv.com

До теми