Львівгаз та Львівгаз збут отримали доступ до Реєстру територіальної громади Львівської МТГ

19:32 31 травня 2021 р.

Фото до новини

Відтепер АТ «Львівгаз» та ТОВ «Львівгаз збут» мають доступом до Реєстру територіальної громади. Тож мешканцям не буде потреби для підтвердження кількості зареєстрованих у житлі осіб йти в ЦНАП і замовляти паперову довідку.

Про це розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик, пише DailyLviv.

«Ми рухаємось далі в частині обміну даними без участі клієнта. У жовтні рішенням виконавчого комітету ми дозволили виконавцям житлово-комунальних послуг підключення до Реєстру територіальної громади Львова, щоб отримувати інформацію про зареєстрованих осіб без участі мешканців. А це означає скасування десятків тисяч паперових довідок.

І маємо чудовий результат - для звернення до ЛМКП «Львівводоканал», ЛКП «Львівтеплоенерго», ЛКП «Залізничнетеплоенерго», АТ «Львівгаз», ТОВ «Львівгаз збут» не потрібно йти в ЦНАП і замовляти паперову довідку. Усі дані підприємство перевірить самостійно – звісно, за умови наявності інформації про вас. Наступне до підключення сервісу - ВАТ «Львівобленерго», - повідомила директорка департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик.

Отже, для мешканців запроваджено такі важливі та актуальні зміни:

    проста комунікація мешканців з цими установами - відтепер мешканцям не потрібно особисто звертатись до згаданих установ для підтвердження кількості зареєстрованих осіб у житлі за наявності актуальних оновлених даних у Реєстрі територіальної громади м. Львова.
    не потрібно замовляти у ЦНАП довідки щодо інформації про кількість зареєстрованих осіб в помешканні.
    не потрібно замовляти довідки про реєстрацію місця проживання.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР № 968 від 30.10.2020 «Про спрощення інформування мешканцями суб'єктів господарювання, які виступають виконавцями житлово-комунальних послуг, про зміну кількості зареєстрованих осіб», виконавці житлово-комунальних послуг можуть самостійно отримувати інформацію щодо кількості зареєстрованих у житлі споживача осіб та їх зміну у Реєстрі територіальної громади м. Львова.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів