Новини Львова (cтор. 7648)

Фото для новини

17:52 13 жовтня 2014 р.

Міліція затримала винуватців призупинення матчу футбольних збірних України й Македонії у Львові

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, під час опитування правоохоронці встановили, що підозрювані – львів’яни, їх вік – 19 та 20 років.

Кримінал

Фото для новини

17:35 13 жовтня 2014 р.

У грудні відкриють новий рейс італійської авіакомпанії «Meridiana Fly» зі Львова

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Києві за участю виконавчого директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького В’ячеслава Чеглатонєва відбувся круглий стіл «Лоукости в Україні. Як створити умови для дешевих перельотів?».

Економіка

Фото для новини

17:26 13 жовтня 2014 р.

Найзабрудненіше повітря у Львові – на перехресті проспекту Чорновола й вулиці Під Дубом

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, пересувна хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» провела щоквартальне вимірювання забруднення атмосферного повітря викидами від автотранспорту на 25-ти перехрестях міста зі значним транспортним потоком.

Ситуації

Фото для новини

17:00 13 жовтня 2014 р.

Поблизу кордонів України відбувається не відведення, а ротація російських військ, – «ІС» (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок, що замість підрозділів ЗС РФ, які відбувають із прикордонних територій, прибувають інші.

Політика

Фото для новини

16:54 13 жовтня 2014 р.

Найбільші порушення в округах, що розташовані у Львові, – спостерігачі

Громадянська мережа «Опора» провела спостереження у 12 виборчих округах Львівщини. Найбільш закритими виявились ті округи, що є у місті Львові, оскільки в регіонах не було проблем із допущенням спостерігачів до процесу.

Політика

Фото для новини

16:41 13 жовтня 2014 р.

У Львівській області немає жодного виборчого округу, де всі кандидати подали б фінансові звіти, – спостерігачі

Чимало кандидатів подали порожні фінансові звіти, тобто у графі «витрат» зазначено нуль гривень, хоча половина округу завішана їхніми білл-бордами. Таку думку сьогодні озвучили на прес-конференції представники громадянської мережі «Опора» Наталія Радиш та Ірина Швець.

Політика

Фото для новини

16:19 13 жовтня 2014 р.

6 листопада у Львові запрацює новий медичний діагностичний центр (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, новий медичний діагностичний центр розпочне роботу в приміщенні Міської комунальної дитячої клінічної лікарні на вулиці Пилипа Орлика, 4.

Медицина

Фото для новини

16:10 13 жовтня 2014 р.

Між Львовом і Києвом та Харковом буде додаткове залізничне сполучення (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні відбулось урочисте підписання меморандуму співпраці й взаємної промоції між ЛМР, Державним територіально-галузевим об’єднанням «Львівська залізниця», представниками туристичного бізнесу та ДП «Українська залізнична швидкісна компанія» Державної адміністрації залізничного транспорту України, який передбачає відкриття додаткового швидкісного залізничного сполучення між містами України.

Економіка

Фото для новини

15:50 13 жовтня 2014 р.

«Львівспецкомунтрансу» знизили тарифи на вивезення рідких відходів від населення

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за вивезення 1 куб. м рідких нечистот на відстань до 3 км складатиме близько 30,38 грн, до 5 км – 40,50 грн, до 9 км – 50,63 грн, від 9 км – 101, 27 грн грн.

Економіка

Фото для новини

15:03 13 жовтня 2014 р.

Через місто Вуглегірськ промчала велика колона російської бронетехніки, – ЗМІ (відео)

В інтернет-мережі «YouTube» виклали запис пересування великої колони російської бронетехніки через місто, про яке в РНБОУ до недавного часу заявляли, що воно перебуває під контролем сил АТО

Політика

Фото для новини

14:50 13 жовтня 2014 р.

Прохідний до Верховної Ради бар’єр долають наразі сім партій, у тому числі – міського голови Львова, – опитування

Якби парламентські відбулися в найближчу неділю, то до законодавчого органу потрапили б «Блок Петра Порошенка», Радикальна партія, «Народний фронт», «Сильна Україна», «Батьківщина», «Самопоміч» та «Опозиційний блок».

Політика