Найзабрудненіше повітря у Львові – на перехресті проспекту Чорновола й вулиці Під Дубом

17:26 13 жовтня 2014 р.

Транспортна розв'язка на перехресті вулиці Під Дубом і проспекту Чорновола у Львові

Транспортна розв'язка на перехресті вулиці Під Дубом і проспекту Чорновола у Львові
Фото: http://uk.wikipedia.org/

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, пересувна хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» провела щоквартальне вимірювання забруднення атмосферного повітря викидами від автотранспорту на 25-ти перехрестях міста зі значним транспортним потоком.

У прес-службі ЛМР повідомили у понеділок «Щоденному Львову», що пересувна хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» провела щоквартальне вимірювання забруднення атмосферного повітря викидами від автотранспорту на 25-ти перехрестях міста зі значним транспортним потоком. У повідомленні також конкретизують:

«За результатами вимірювань, проведених протягом 3 кварталу 2014 року, найбільший вміст забруднюючих речовин (з перевищенням допустимих норм у 2 рази) зафіксований у повітрі на 4 перехрестях міста, зокрема: проспекту Чорновола – вулиці Під Дубом, вулиці Стрийської – вулиці Сахарова, вулиці Стрийської – вулиці Наукової – вулиці Хуторівка, вулиці Шевченка – вулиці Левандівської. У повітрі решти обстежених перехресть також виявлені незначні перевищення максимально-разової гранично допустимої концентрації забруднюючих речовин.

Зазначимо, що впродовж 2 кварталу цього року було виявлено 9 перехресть, у повітрі яких зафіксовані перевищення допустимих норм у 2 рази.  Повітря досліджували на вміст оксиду вуглецю, оксиду азоту, діоксиду азоту та сірчистого ангідриду на висоті 1,5-1,6 м. Проби повітря відбирали на тротуарі, на відстані 1-1,5 м від проїзної частини дороги».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів