Новини Львова (cтор. 7647)

Фото для новини

11:19 14 жовтня 2014 р.

Львів’ян уже змалку навчатимуть базовим основам самозахисту

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інструктори спортивних федерацій проводять семінари-тренінги для шкільних викладачів фізкультури, наступним кроком має стати залучення максимальної кількості дітей до занять у секціях з єдиноборств, які працюють на базі шкіл міста.

Ситуації

Фото для новини

11:10 14 жовтня 2014 р.

Між львівськими вулицями Хмельницького й Кукурудзяною будують нову дорогу

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Володимир Кметик пообіцяв: «Плануємо всі роботи з будівництва нової дороги закінчити до кінця цього року».

Ситуації

Фото для новини

09:35 14 жовтня 2014 р.

Престольний празник на свято Покрову Пресвятої Богородиці відзначають вісім львівських храмів

Як нагадали у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, а Запорізькій Січі це свято було храмовим, день заснування Української повстанської армії також не випадково припадає на свято Покрову.

Культура

Фото для новини

09:12 14 жовтня 2014 р.

За минулу добу російсько-терористичні війська більше 30 разів порушили режим тиші на Донбасі, – «ІС» (відео)

Як повідомив у вівторок координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, на підконтрольних «ЛНР» територіях бойовики посилено розпускають чутки, що сьогодні, в день святкування православними християнами свята Покрови Пресвятої Богородиці, українські війська будуть завдавати артилерійських ударів по церквах в зоні конфлікту.

Політика

Фото для новини

22:36 13 жовтня 2014 р.

ЛОДА закликає законодавців націоналізувати львівські заводи – Автобусний, «Автонавантажувач», «Сільмаш»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, ЛОДА звернулася до законотворчих органів щодо повернення до державної власності промислових підприємств, які штучно доводилися до банкрутства, а до КМУ – щодо можливого переміщення підприємств оборонного комплексу зі сходу країни на територію Львівщини.

Економіка

Фото для новини

21:59 13 жовтня 2014 р.

У 125-й виборчій комісії на Львівщині – 81 «клон»

Прес-секретар кампанії спостереження громадянської мережі «Опора» Ірина Швець повідомила в понеділок: «Списки з однаковими прізвищами подавала партія «ЗАСТУП» і її кандидат Грушецький у 119 ОВК. Це понад 200 «двійників».

Політика

Фото для новини

21:05 13 жовтня 2014 р.

14 жовтня зі 17.00 до 19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу – збір теплих речей і сигарет на фронт (відео)

Як повідомила громадський діяч і волонтер Любов Возняк, у вівторок на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян теплі шапки, шкарпетки й рукавиці, а також цигарки для наших захисників на сході країни.

Ситуації

Фото для новини

20:22 13 жовтня 2014 р.

У слідчому ізоляторі державної пенітенціарної служби на Львівщині утримують двох неповнолітніх

У прес-службі обласної прокуратури стверджують у понеділок, що цією установою вже забезпечено комплексний нагляд за додержанням прав дітей, які потрапили у конфлікт із законом.

Кримінал

Фото для новини

19:38 13 жовтня 2014 р.

У будівлі Державної податкової служби Львівщини вибухового пристрою не знайшли

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні з будівлі Державної податкової служби було виведено на безпечну відстань 1502 особи.

Ситуації

Фото для новини

19:28 13 жовтня 2014 р.

За чотири доби терористи з Північного Кавказу розстріляли понад 60 помічників українських воїнів, – «Шторм»

Начальник штабу добровольчого батальйону спецпризначення Андрій Мельник повідомив у понеділок з посиланням на своїх місцевих інформаторів, що тільки за чотири доби бойовики з Чеченії й Південної Осетії розстріляли на Луганщині понад 60 мирних жителів, які допомагали українським військовим.

Політика