У будівлі Державної податкової служби Львівщини вибухового пристрою не знайшли

19:38 13 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні з будівлі Державної податкової служби було виведено на безпечну відстань 1502 особи.

У прес-службі міської ради повідомили у понеділок «Щоденному Львову», що сьогодні, 13 жовтня, о 13.05 невідома особа повідомила на телефон 102 про замінування будівлі Державної податкової служби у Львівській області на вулиці Стрийській, 35. У повідомленні також зазначили:

«Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...», у складі 53 особи та 13 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із будівлі Державної податкової служби виведено на безпечну відстань 1502 особи. 

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень Державної податкової служби та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявили. 

Роботи завершили о 17.30. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів