Львів’ян уже змалку навчатимуть базовим основам самозахисту

11:19 14 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: shogun-lviv.at.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інструктори спортивних федерацій проводять семінари-тренінги для шкільних викладачів фізкультури, наступним кроком має стати залучення максимальної кількості дітей до занять у секціях з єдиноборств, які працюють на базі шкіл міста.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 14 жовтня, «Щоденному Львову»:

«У нашому місті триває спільна ініціатива спортивних федерацій, вчителів фізкультури, управління молоді, сім’ї та спорту та управління освіти із запровадження в школах міста навчань з базових основ самозахисту. Зі середини вересня у шкільних спортивних залах інструктори спортивних федерацій проводять семінари-тренінги для шкільних викладачів фізкультури, аби навчити їх базових основ самозахисту. 

«Заняття є максимально практичними. Розглядаються можливі життєві ситуації, при яких потрібно вміти захистити себе та оточуючих. Також на заняттях тренери діляться вправами, які можна використовувати на уроках фізкультури під час загальної розминки. Наступним кроком нашої спільної справи має стати залучення максимальної кількості дітей до занять у секціях з єдиноборств, які працюють на базі шкіл міста», – зазначає, керівник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер

Минулого тижня уроки самозахисту успішно завершилися у СШ №66, а цього тижня вчителі фізичної культури СШ №91 та СШ №48 візьмуть участь у останньому етапі занять. Зі вчителями фізкультури працюють найкращі тренери Львівської обласної федерації кіокушинкай карате, спортивного клубу «Канку» та ДЮСШ «Олімпія».

Графік семінарів-тренінгів на 13-17 жовтня 2014 року:

Вівторок:

СШ №92 (вул. Шевченка, 390 (Рясне) о 15:00)

СШ №28 (вул. Тютюнників, 2 о 15:30) 

Середа:

СШ №1 (вул. Трильовського, 17 о 15.00)

СШ №29 (вул. Сухомлинського, 6 (Винники) о 15:30)

СШ №70 (вул. Дорога Кривчицька, 1 о 13:00)

Четвер:

СШ №48 (вул. Рубчака, 8 о 15:00)

СШ №91 (вул. Варшавська, 58 о 13:00)

П’ятниця:

СШ №67 (вул. Повітряна о 10:00)

Академічна гімназія ( вул. С.Бандери, 51 о 15:00)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів