Новини Львова (cтор. 7649)

Фото для новини

14:34 13 жовтня 2014 р.

Частину зібраних 14 жовтня у Львівській філармонії коштів перерахують на підтримку української армії

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в обласній філармонії, у вівторок о 19:00 у ній розпочнеться концертно-театральне дійстві, упродовж якого прозвучать пісні часів Війська Запорозького, боротьби Українських січових стрільців; Української повстанської армії й сьогодення – від Майдану до утворення новітньої української армії.

Культура

Фото для новини

14:27 13 жовтня 2014 р.

Люди Богатирьової знову повернулися в міністерство, – Олег Мусій (відео)

«Міністр не має жодного впливу на жодного головного лікаря ніде. Не має жодного впливу навіть на своїх заступників: не може призначити заступника, не може звільнити заступника. Навіть догану своєму заступникові оголосити не може. Єдине, що може зробити міністр, – погодити на посаду того, кого подає голова обладміністрації».

Політика

Фото для новини

14:01 13 жовтня 2014 р.

Михайло Блавацький хоче очолити комітет податкової та митної політики і зробити дуже великі перевірки (відео)

За словами чинного депутата Михайла Блавацького, йому було запропоновано місце у прохідному партійному списку ВО «Свобода», але він відмовився і вирішив спробувати свої сили як мажоритарник.

Політика

Фото для новини

13:38 13 жовтня 2014 р.

За минулу добу на Донбасі загинув один український військовий, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Терористи обстріляли з установок «Град» позиції сил АТО у районах н.п. Піски, Тоненьке, Новокалинове Донецької області, а також н.п. Мирна Долина Луганської області. По нашим позиціям у селі Нікішине Донецької області терористи завдали удару з реактивних установок залпового вогню «Ураган».

Політика

Фото для новини

13:24 13 жовтня 2014 р.

Донбаські бойовики закликали українських військових виступити єдиним фронтом проти Росії (відео)

Командир підрозділу 25-го БТО «Скорпіон» стверджує: «Хлопці, які в «ЛНР», приходили й говорили – давайте виженемо Росію, а потім якось будемо миритися».

Політика

Фото для новини

13:05 13 жовтня 2014 р.

Завтра на порядку денному Верховної Ради – визнання УПА й заборона комуністичної ідеології

Голова партій й парламентської фракції «Свобода» Олег Тягнибок повідомив у понеділок: «З Погоджувальної ради – завтра: антикорупційні закони, про прокуратуру, про визнання УПА, про заборону комуністичної ідеології».

Політика

Фото для новини

12:30 13 жовтня 2014 р.

15 жовтня між 14:40 до 15:00 на Львівщині проведуть навчальне оповіщення населення

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, почувши звучання електросирен, слід негайно увімкнути гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю Львівського радіо, телеприймачі – канал ТРК «Львів» Львівської обласної державної телерадіокомпанії і слухати подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Ситуації

Фото для новини

12:21 13 жовтня 2014 р.

Уболівальники влаштували самосуд над спекулянтами квитками на стадіон «Арена Львів», – ЗМІ

Фани підходили вчора до перекупників, запитували про те, скільки коштують квитки, після чого застосовували до них боксерські прийоми, змушуючи рятуватися втечею.

Спорт

Фото для новини

12:20 13 жовтня 2014 р.

«Фронт змін» чи «Народний фронт» недостойні представляти український народ в парламенті, – Олег Мусій (відео)

Політичні партії в Україні це – політичні клуби за інтересами імені однієї персони. Політичних партій, такі які мали би бути класичними ідеологічними, на жаль, є одиниці, їх на пальцях однієї руки можна перерахувати. Всі інші - це тушкопродавальці.

Політика

Фото для новини

11:40 13 жовтня 2014 р.

Президент запропонує на посаду міністра оборони Степана Полторака, – джерело (відео)

Поінформований співрозмовник інтернет-видання «Insider» в АПУ стверджує, що Петро Порошенко подасть на розгляд парламенту кандидатуру командувача Національної гвардії України – як претендента на посаду нового керівника військового відомства.

Ситуації