Новини Львова (cтор. 7650)

Фото для новини

10:44 13 жовтня 2014 р.

14 жовтня у Львові урочисто відзначать 72 річницю створення Української повстанської армії

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, завтра, у вівторок, о 11.00 біля Меморіалу невідомому воякові УПА на Марсовому полі на вулиці Мечнікова відбудеться екуменічна панахида, підняття державного прапора та урочисте покладання квітів.

Історія

Фото для новини

10:24 13 жовтня 2014 р.

У Львові на 46% зріс продаж місячних карток для користування електротранспортом

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у вересні в нашому місті продали втричі більше, аніж торік у цьому ж місяці, місячних загальних абонементів для користування трамваєм та пільгових трамвайно-тролейбусних карток.

Економіка

Фото для новини

09:22 13 жовтня 2014 р.

У Львові відновлено маршрут трамваю №6

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, трамваї №6 повернулися в напрямку від центру на зупинки станція «Підзамче» – вулиця Остряниці – вулиця Промислова – вулиця Волинська – трамвайне депо – на вимогу – фабрика «Світанок» – вулиця Городницька – вулиця Миколайчука.

Ситуації

Фото для новини

09:00 13 жовтня 2014 р.

Упродовж минулої доби російсько-терористичні війська більше 50 разів порушили режим тиші, – «ІС» (відео)

У ранковому оперативному зведенні спільноти «Інформаційний Спротив» повідомляється також, що з Росії в район Алчевська прибула колона з боєприпасами й спорядженням, а в Донецьк – до 100 найманців.

Політика

Фото для новини

00:05 13 жовтня 2014 р.

«Ми вже не менше двох тижнів спостерігаємо часткове виведення російських підрозділів з України», – експерт

Підбиваючи в неділю підсумки минулого тижня, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також: «Зараз на Донбасі продовжують дивакувати в основному диверсійно-розвідувальні групи ГРУ ГШ ЗС РФ та вузькі спеціалісти з числа кадрових військовослужбовців РФ у складі терористичних груп».

Політика

Фото для новини

22:18 12 жовтня 2014 р.

«Розраховуємо вже найближчими днями добитися-таки повного припинення вогню», – Президент (відео)

Петро Порошенко відповів у неділю в «Зверненні Президента України щодо реалізації Мирного плану та зміцнення обороноздатності держави» на своє ж запитання «Чого ж вдалося добитися за цей непростий час, що минув від моменту підписання?».

Політика

Фото для новини

21:24 12 жовтня 2014 р.

У Львові перемогла збірна України (відео)

Хоч гра нашої національної футбольної команди була дуже далекою від ідеалу, але принаймні результат вона поки що приносить і команда Фоменка здобуває необхідні очки там, де брати їх необхідно.

Ситуації

Фото для новини

18:52 12 жовтня 2014 р.

На Донбасі триває концентрація й перегрупування збройних сил Росії, – ДПСУ

Як повідомили в неділю в Держприкордонслужбі України, російських окупантів дозабезпечують озброєнням, важкою броньованою технікою, артилерією, боєприпасами та ПММ, ними проводяться активні розвідувальні заходи.

Політика