У Львові ще не підключені до каналізації більше ста вулиць

16:20 29 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

У ЛМР запевнили в понеділок: «На каналізування вулиць в міському бюджеті передбачено близько 20 мільйонів гривень».

«У Львові тривають роботи з каналізування неканалізованих районів», – повідомили сьогодні, 29 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Зараз новий колектор прокладають на вулиці Бахматюка. Відтак, понад 25 будинків уже у квітні зможуть підключитися до міської каналізації. Начальник служби каналізаційного господарства ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Васильченко розповів: «На замовлення міської ради ми облаштовуємо коллектор на цій вулиці, зокрема, плануємо прокласти 365 погонних метрів трубопроводу, змонтувати 14 каналізаційних колодязів. На сьогодні завершені роботи з каналізування вулиць Дріжджової, Горівської, Січневої».

У цьому році планується продовжити роботи з каналізування вулиць Ряснянської, Брюховецької, Січової, Полудневої, Тракт Глинянський, Болбочана, Тернової, Старознесенської, Подолинського, Тарасівської, Корецької, Запольської, Ярової, Поморянської тощо. На цей рік на каналізування вулиць в міському бюджеті передбачено близько 20 мільйонів гривень. На сьогодні у Львові неканалізованими залишаються понад 100 вулиць».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів