Новини Львова (cтор. 7651)

Фото для новини

11:24 22 жовтня 2014 р.

Правоохоронці затримали безробітного львів’янина – дезінформатора про «замінування» АЗС

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, зловмисник погрожував «підірвати заправку Коломойського на проспекті Червоної Калини».

Кримінал

Фото для новини

10:20 22 жовтня 2014 р.

Водіїв просять оминати центр Львова з 11.30 до 13.00 – у зв’язку з похороном полеглого воїна Віктора Гурняка

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні прощатимуться з добровольцем батальйону «Айдару», який загинув у зоні АТО.

Ситуації

Фото для новини

09:10 22 жовтня 2014 р.

До Донецька вдерлися нові підрозділи російських спецпризначенців і десантників, – «ІС» (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у середу, що через прикордонний пункт пропуску «Успенка» впродовж останніх днів з території Донбасу на територію Росії неодноразово виїжджали автомобільні тягачі, на яких були встановлені макети бронетехніки – щоб ввести в оману міжнародні організацій на предмет виведення російських військ з території Донбасу.

Політика

Фото для новини

08:46 22 жовтня 2014 р.

Сьогодні у Львові розкажуть про способи підкупу виборців

У середу, 22 жовтня, на площі біля пам’ятника Шевченкові (пр. Свободи) о 13:30 Громадський сектор Майдану Львова продемонструє, яким чином сьогодні кандидати намагаються купувати голоси виборців.

Політика

Фото для новини

18:55 21 жовтня 2014 р.

«Сьогодні буде чергова спроба досягти режиму тиші на Донбасі», – Президент (відео)

Як повідомив у своїх сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичний центр РНБО, за минулу добу в зоні АТО спостерігалося певне зменшення активності терористів, порівняно зі сплеском, який відбувся позавчора.

Політика

Фото для новини

18:00 21 жовтня 2014 р.

На Львівщині реабілітують ще 15 жертв політичних репресій

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, у ній відбулося засідання комісії з питань поновлення прав реабілітованих та соціального захисту жертв політичних репресій.

Політика

Фото для новини

17:56 21 жовтня 2014 р.

У Львові учасники флеш-мобу зібрали більше 1700 грн пораненому військовому (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, 19 жовтня у приміщенні ТЦ «Кінг Кросс Леополіс» відбувся масштабний патріотичний танцювальний флеш-моб «Заради посмішки захисника».

Культура

Фото для новини

17:45 21 жовтня 2014 р.

Завтра вночі та вранці у Львові – сильний туман, натомість у четвер – дощі з мокрим снігом

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, регіональний центр з гідрометеорології попередив, що вночі та вранці в середу, 22 жовтня, в нашому місті буде туман, видимістю 200-500 метрів.

Природа

Фото для новини

17:11 21 жовтня 2014 р.

На сайті «Львівводоканалу» з’явилася інтерактивна карта аварійних ситуацій

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інформаційний ресурс комунального підприємства дозволить також отримати достовірну та вичерпну інформацію про можливість переглядати нарахування та оплати за конкретний період по власному особовому рахунку ф переглядати історію показників квартирних лічильників та самостійно вносити показники лічильників у зручний час он-лайн.

Ситуації

Фото для новини

16:56 21 жовтня 2014 р.

22 жовтня у Львові прощатимуться зі ще одним полеглим воїном – Андрієм Дудином

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, прощання з Героєм відбудеться завтра з 11.00 у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці на проспект і Червоної Калини, 70), Заупокійна Літургія – о 18.00.

Політика