У Львові пікетують Територіальний сервісний центр

12:20 29 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як повідомили активісти, вони «обурені відкритою корупційною діяльністю місцевого «рішали».

У Львові пікетують Територіальний сервісний центр (колишній МРЕВ ДАІ) на вулиці Городоцькій, 12. Про це повідомили сьогодні, 29 лютого, на сторінці громадського об’єднання «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фото з місця події.

Натомість у прес-службі громадського об’єднання «Рабів до раю не пускають» повідомили сьогодні, 29 лютого, «Щоденному Львову»

«Сьогодні, 29 лютого, о 10-й годині ранку активісти ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «Вектор європейського розвитку», ГО «Автономний опір», ГО «Самооборона львівського Євромайдану», ГО «ВКРМ»,  ГО «Соціальний захист населення і учасників АТО», ГО «Автосотня самооборони» та  ГО «Пріоритет Права» вирушили до МРЕВ ДАІ на вулиці Городоцькій, 12 з вимогою негайної відставки О.А. Плашовецького і його «команди підтримки». Активісти обурені відкритою корупційною діяльністю місцевого «рішали» і його швидким кар’єрним зростанням.

Раніше «рішали» були посередниками між простим громадянином і чиновниками з метою «пришвидшення» обертів бюрократичного апарату МРЕВ, а тепер вирішили взяти корупційні схеми під свій суворий контроль. В.о начальника Територіального сервісного центру 4641(колишній МРЕВ, О.А. Плашовецьким особисто прийняв рішення про видачу дипломатичних номерних знаків без погодження зі своїм керівництвом та вчинено перевищення меж своїх службових повноважень (а це вже кримінальна відповідальність за статтями 364 та 365 Кримінального кодексу України).

В умовах надважкого військового часу, на авто громадянина Росії видають дипломатичні номери, які мають привілейоване становище при перетині кордону та який не потребує поліція. Крім того, МЗС України, МВС України підтвердили факт порушення порядку реєстрації, а МЗС додатково повідомило, що номерний знак серії D 301 0358, який виданий Плашовецьким О.А., видавався з 2004 року по 2012 із Серією D та мав цифровий ряд, що складався зі шести цифр, а не зі семи. 

На сьогодні, існують дипломатичні номери лише з серією CDP, DP, S. Це є грубим порушенням ДСТУ 4278:2004 та ДСТУ 4278:2012. Тобто, можна зробити висновок, що дипломатичні номери на автомобіль CHEVROLET моделі TAHOE є підробленими. Нагадаємо, що бланки, номерні знаки тощо є документами суворої звітності, а їх облік чітко ведеться Києвом. На особливу увагу заслуговують і корупційні схеми – плата за «блатні» номери, дозволи на переобладнання, іспити на право отримати посвідчення водія, медичні довідки.

Нагадаємо, що Плашовецький та його команд, з 2010 року керують колишнім МРЕВ, однак всі антикорупційні реформи оминають стороною діяльність місцевих, і не тільки, «рішал». Замість притягнення до кримінальної відповідальності Плашовецького призначають на посаду директора Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області, що й викликало обурення активістів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів