На виплату зарплати бюджетникам Львівщини перераховано 33,4 млн. гривень

12:50 29 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Упродовж минулого тижня департамент фінансів ЛОДА перерахував з обласного бюджету 57,1 млн. гривень.

Відповідно до зареєстрованих фінансових зобов’язань і замовлень головних розпорядників, найбільше отримали установи охорони здоров’я – 38,6 млн. гривень. Своєю чергою, органи місцевого самоврядування профінансовано на суму 0,5 млн. гривень, установи освіти – на суму 8,2 млн. гривень, соціального захисту та соціального забезпечення населення – на суму 5,8 млн. гривень, культури та мистецтва – на суму 1,4 млн. гривень, фізичної культури та спорту – на суму 1,1 млн. гривень, ветеринарної медицини – на суму один мільйон гривень, засобів масової інформації – 0,4 млн. гривень, заходи з організації рятування на водах – на суму 0,1 млн. гривень.

Натомість на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ спрямовано 33,4 млн. гривень, на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 6,2 млн. гривень, медикаментів та перев’язувальних матеріалів – 8,1 млн. гривень, продуктів харчування – 2,4 млн. гривень. На інші соціальні потреби населення з обласного бюджету спрямовано 4,8 млн. гривень.

У томі числі: на виплату пільгових пенсій працівникам будинків-інтернатів – 0,9 млн. гривень, стипендій учням професійно-технічних навчальних закладів та студентам вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації – 1,2 млн. гривень, щомісячних соціальних виплат дітям загиблих (померлих) учасників АТО – 0,5 млн. гривень, допомог демобілізованим воїнам, які повертаються з АТО – 1,6 млн. гривень та сім’ям, родичі яких загинули під час антитерористичної операції – 0,6 млн. гривень. Про це повідомили сьогодні, 29 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів