На дорогах Львівщини ліквідували ще 2,2 кілометра аварійної ямковості, – ЛОДА

16:48 29 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації запевнили в понеділок, що в нашій області прибрали сміття на відрізках доріг протяжністю близько 220 кілометрів, а також вирубали порослі та чагарників на відтинках шляхів протяжністю 57 кілометрів.

«За минулий тиждень на автомобільних дорогах Львівщини ліквідували 2271 квадратних метрів аварійної ямковості. Окрім того, активно проводилися роботи з вирубки кущів, прибирання сміття та ліквідації стихійних сміттєзвалищ в придорожніх смугах автомобільних доріг загального значення», – повідомив начальник Служба автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор.

«У придорожніх смугах автомобільних доріг дорожники прибирають сміття, будівельні та побутові відходи, які недобросовісні громадяни скидають на узбіччя, – зазначив також Руслан Кандибор. – Загалом в області прибрали сміття на відрізках доріг протяжністю близько 220 кілометрів, а також вирубали порослі та чагарників на відтинках шляхів протяжністю 57 кілометрів. Окрім того, очистили від непотребу два мости. Для виконання цих робіт всього залучили понад 1500 працівників. Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до жителів, водіїв та гостей області з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільних дорогах, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати узбіччя».

Про це повідомили сьогодні, 29 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів