14 жовтня пластуни Львова також вшанують Покрову Пресвятої Богородиці та УПА

16:28 13 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: plast.org.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, акція розпочнеться у вівторок о 16:30 у сквері біля будівлі облдержадміністрації на вулиці Винниченка, 18.

У прес-службі міської ради повідомили у понеділок «Щоденному Львову», що 14 жовтня пластуни нашого міста організовують святкування дня Покрови Пресвятої Богородиці та 72-ої річниці створення УПА. У повідомленні також конкретизують:

«Цього року молодь матиме змогу взяти участь у тематичному квесті, поспівати на ватрі в центрі міста та допомогти українській армії. Львівські пластуни вже неодноразово організовують квест на честь дня Покрови Пресвятої Богородиці та річниці створення Української Повстанської Армії.

Акція відбудеться цього вівторка й розпочнеться о 16:30 год в сквері біля ЛОДА, що на вул. Винниченка, 18. Квест триватиме до 20:00 та відповідатиме тематиці свята. 

Пластуни зі Львова зможуть відчути атмосферу 1942 року, дізнатись більше про Українську Повстанську Армію, свято Покрови. Окрім того, матимуть змогу повправлятися в інтелектуальних, пластових та спортивних здібностях.

Найкращі команди традиційно будуть нагороджені. Новим для святкування стане ватра, що відбудеться після завершення квесту на площі Ринок біля фонтану Діани.

Там пластуни, львів’яни та гості міста зможуть насолодитись атмосферою, поспівати пісень та випити чаю. Організатори запрошують всіх охочих, зокрема й інші громадські організації та молодь міста Львова до вечірнього дійства.

«Святкування події є не лише можливістю взяти участь у квесті та ватрі. Це також нагода вшанувати пам’ять вояків УПА, зустріти друзів, завести нові знайомства та корисно провести свій час. Кошти, які залишаться з внесків учасників, підуть на потреби української армії», – зазначають організатори. 

Нагадаємо, що минулого разу святкування Покрови та річниці створення УПА відвідало близько 100 пластунів різного віку. Сподіваємось на ще більшу кількість учасників цьогоріч. Контакти: Бадік Максим, тел. (093) 237 61 75, maksymb96@gmail.com».

Як інформував «ЩЛ», 14 жовтня у Львові урочисто відзначать 72 річницю створення Української повстанської армії – о 11.00 біля Меморіалу невідомому воякові УПА на Марсовому полі на вулиці Мечнікова відбудеться екуменічна панахида, підняття державного прапора та урочисте покладання квітів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів