Путін став головним маргіналом росії: половина опитаних - проти нього

21:49 17 серпня 2022 р.

Фото до новини

55% росіян уже бачать альтернативу нинішньому президенту.

Федеральна служба охорони РФ - спецслужба, яка здійснює функції з державної охорони керівництва країни і забезпечення їх захищеним зв'язком - проводить опитування громадян Росії за спеціальною методикою, яка дозволяє максимально точно визначити настрої у суспільстві та реакцію респондентів як на ключові події, так і на дії влади, а також рейтинги основних постатей російської політики.

Про це повідомив телеграмканал Генерал СВР, пише Dailylviv.com.

Опитування проводиться анонімно, більшість питань побічно стосуються основної теми, а частина питань взагалі має на меті максимально розкріпачити опитуваного і дати можливість йому ясно і чесно відповісти на основні питання. Дані опитувань закриті для широкого загалу і доступ до них має вузьке коло осіб, визначене президентом.

У понеділок, 15 серпня, президент дізнався, що серед росіян лише 16% "впевнені, що розуміють" і 27% "скоріше розуміють" цілі та завдання спеціальної військової операції. Підтримують проведення СВО - 41%, не підтримують - 48%, решта 11% не мають чіткої думки. 

Позитивно оцінюють дії президента щодо СВО 37%. Позитивно оцінюють дії президента у сфері економіки і внутрішньої політики 46%. Позитивно оцінюють дії президента на зовнішньополітичній арені 34%. 

Та й найцікавіше: не бачать альтернативи путіну на посту президента.

Саме цей показник прийнято вважати президентським рейтингом путіна, і це найнижчий показник за останні шість місяців. Жодної переважної більшості у путіна немає і близько, публічні рейтинги про понад 80% підтримки висмоктані з пальця. Згуртування країни навколо президента - лише міф пропаганди. Щодо 17-18% рейтингу президента рік тому зростання безумовне, але тенденції негативні і найголовніше зростає розчарування, як у народі, так і в елітах, причому в елітах незрівнянно швидше.

Дійшло до того, що у кремлівських колах активно обговорюють висловлювання Дмітрія Медвєдєва про те, що "ніхто не зауважив, як путін став головним маргіналом країни". Обговорюють не лише саме висловлювання, але й "безстрашність" колишнього президента росії, заступника голови ради безпеки рф, який висловив цю прогресивну думку в присутності великої кількості людей, а форма подання та посил були чіткі та безапеляційні.

Переворот у росії потенційно можуть організувати дві групи, - експрезидент Польщі

Путіна можуть усунути від влади ключові люди в Кремлі, – екскерівник МЗС Росії

Чому Путін скасував повітряну частину параду і боїться майбутньої хірургічної операції

Путіна отруять, підірвуть або застрелять - ексагент DGSE

Гітлер і Путін: однакові війни нацистів і рашистів (відео)

Війна в Україні може тривати два роки: Путін готується до затяжної

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів