Путіна можуть усунути від влади ключові люди в Кремлі, – екскерівник МЗС Росії

19:37 12 березня 2022 р.

Фото до новини

Президент Росії Володимир Путін, можливо, ризикує бути усуненим від влади ключовими людьми в Кремлі, зазначив колишній глава МЗС Росії Андрій Козирєв.

На його думку, оскільки російські війська застрягли в Україні і Росія стає все більш ізольованою через санкції, Путін може заплатити ціну "збройним конвоєм або до могили, або до пенсії", повідомляє видання The Times, інформує Обозреватель, пише Dailylviv.com.

"Багато російських царів було вбито, багато були усунені у той чи інший спосіб… Навіть у Радянському Союзі були випадки: говорили, що Сталіна отруїли, Хрущова вивезли з Кремля… Щодо Путіна, я дуже очікую, зросте опір і невдоволення, які так чи інакше будуть вирішені. Не знаю яким шляхом, але російська історія сповнена несподіваних результатів", – зазначив він.

Аналітики висували теорії щодо психічного здоров’я Путіна на основі дописів у Twitter на початку цього тижня, але, зазначив Козирєв, в його рішенні вторгнутися в Україну була "жахлива" логіка.

"Це жахливо, але це не ірраціонально. Щоб зрозуміти, чому вторгнення було раціональним для Путіна, ми повинні стати на його місце", – сказав російський ексміністр.

Він уточнив, що, з точки зору Путіна, була потреба повернути Київ під домінування Кремля після проєвропейського руху на Майдані, який скинув проросійського президента в Україні Віктора Януковича. Козирєв сказав The Times, що Путін прорахувався, "але це не робить його божевільним. Просто таким, хто помилився і чинить аморально".

Путін дав 5 мільярдів доларів на п'яту колону в Україні: кому

Путін готує теракт на ЧАЕС, - розвідка Міністерства оборони України

Наступна країна, яку бажатиме захопити Путін, – це Литва, - секретар РНБО

Путін розпочав повномасштабну війну в Україні, назвавши її спецоперацією

Путін - учень Гітлера

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів